• For abonnenter

Kostråd anbefaler 350 gram kød om ugen, men hvor mange nøjes med det?

Kun 9 pct. af forbrugerne følger dagligt Fødevarestyrelsens anbefaling om at spise mindre kød. Klimahensyn er en del af kostrådene.

Artiklens øverste billede
Amanda Withen og hendes far Philip Withen på indkøb i Aarhus. Han spiser ca. 500 gram kød om ugen. Hun spiser slet ikke kød. Foto: Joachim Ladefoged

Spis mindre kød!

Det er svært at misforstå et af de mest markante, officielle råd fra Fødevarestyrelsen. Men rådene handler om meget mere end forbrugerens fysiske sundhed: I kostrådene har Fødevarestyrelsen også indregnet hensyn til påvirkningen af klimaet.

Men når Christina Nielsen fylder sin indkøbskurv i Kvickly

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.