Sport

Wozniacki optræder som Duckniacki i Anders And-blad

Tennisstjernen Caroline Wozniacki har i en særlig OL-udgave af tegneserien Anders And været inspirationskilde til karakteren Duckniacki.

Tidligere har blandt andre statsminister Lars Løkke Rasmussen, kendissen Sidney Lee og X-factor dommeren Thomas Blachman været udsat for en såkaldt »andebyficering«, der gjorde dem til karaktererne Lars Grynte Grismussen, Slibri Lee og Snakman i den danske tegneserie Anders And & Co.

Sådan ser forsiden på det særlige Anders And OL-nummer ud. Foto: Have Kommunikation/Egmont
Denne gang er turen kommet til tennisstjernen Caroline Wozniacki, der i et særligt OL-nummer, der udkommer torsdag, har været inspirationskilde til karakteren Duckniacki.

»Jeg har altid læst Anders And som lille og elskede historierne, så det er helt uvirkeligt, at jeg nu selv optræder i bladet sammen med Anders,« udtaler Caroline Wozniacki i en pressemeddelelse.

OL-nummeret udkommer dagen inden, at Caroline Wozniacki skal bære den danske fane ved indmarchen til OL i Rio.

Nedenfor kan du se den første side af OL-nummeret. 

Foto: Have Kommunikation/Egmont

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her