Om skoleprojektet

Mediekonkurrence for skoler - efterår 2018: Elever skal dyste i nyheder om en forbedret verden

Generation Verdensmål. Sådan lyder overskriften til efterårets Mediekonkurrence for skoler 2018, som netop har åbnet for tilmelding. Med temaer som klima, bæredygtighed, lighed og forbrug giver JP/Politikens Hus og Verdens Bedste Nyheder 6.-10. klasse viden om de store fremskridt og løsninger i verden, som sjældent kommer på forsiden. Konkurrencen støttes af Udenrigsministeriets Oplysningspulje.
Se flere
Nyheder om uddannelse
18.09

It-direktør med opfordring til nye studerende: »Sæt dig ved siden af en udenlandsk medstuderende. For din egen og samfundets skyld«

Per Kirchner
Danske studerende kan lære meget af de dygtige og disciplinerede udenlandske studerende, der kommer til Danmark fra især Østeuropa i disse år.
14.09

Debat: Sparekniven skærer dybt

Dorte Steenberg, Tommy Dalegaard Madsen
Mere
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Emner

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her