<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Om skoleprojektet
Se flere
Nyheder om uddannelse
12.05

Debat: Teknologi på skoleskemaet er en af de store kioskbaskere i regeringens nye digitaliseringsstrategi

André Rogaczewski
Vores børn skal opdyrke en naturlig interesse og gnist, når det kommer til at skabe nyt med hjælp fra og på basis af teknologi.
Mere
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Emner

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.
Kom bag om Ulla Terkelsens livslange kærlighed til Østeuropa
Udenrigskorrespondenten har i en menneskealder rapporteret om begivenheder fra alverdens brændpunkter. Vi bringer et uddrag fra hendes seneste bog, hvor hun tager på en rejse på sporet af sin egen tabte ungdom og de østeuropæiske landes dramatiske fortid. En fortælling, der er uhyggelig aktuel set i lyset af krisen i Ukraine. 
Se flere