Om skoleprojektet
Se flere
Nyheder om uddannelse
20.05

Unges opråb: Valget handler om vores fremtid, lad være med at ødelægge den

Johan Hedegaard Jørgensen
Unge fylder kun lidt i valgkampen, selv om det er de unge, der står med klimaregningen for flere års grotesk overforbrug og negligering af verdens allermest presserende udfordringer.
16.05

Universitetsrektorerne i samlet flok: Nye besparelser truer universiteternes uddannelser

Anders Overgaard Bjarklev, Per Michael Johansen, Henrik Wegener, Brian Bech Nielsen, Henrik Dam, Hanne Leth Andersen, Nikolaj Malchow-Møller, Martin Zachariassen
Bladrer man i den seneste finanslov, står det 10 år gamle taxameterløft til at forsvinde ved årets udgang.
Mere
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Emner

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.
Bolig
Send radiatoren på sommerferie og spar penge
En familie i en villa vil typisk kunne spare mellem tre og fem procent på den årlige varmeregning ved at sommerlukke varmeanlægget. 
Se flere
Streamingkrig i ind- og udland: Det betyder det for dig
Både i udlandet og herhjemme står streamingtjenesterne i kø. Og det er til forbrugernes fordel, fordi de både får mere dansk indhold og billigere adgang. 
Se flere