<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Om skoleprojektet

Årets Mediekonkurrence er nu i gang

Elever fra 6.-10. klasser fra hele landet sætter i løbet af de næste otte uger fokus på unges ret til at ytre sig, når de producerer deres helt egen avis ud fra emnet: ”Vi har ordet – unge har også ret”.
Se flere
Nyheder om uddannelse
04.05

Debat: Handlekraft er en tvivlsom dyd, hvis den anvendes til at slå et helt minkerhverv ihjel på et diskutabelt retsligt grundlag

Henrik Bach Mortensen
I Danmark er det nationalkonservative spøgelse i færd med at fordreje opfattelsen af samfund, stat og individets retsstilling.
01.05

Debat: Frivillighed i institutioner og skoler

Civilsamfundet skal i højere grad inviteres ind i børnehaverne og skolerne.
02.04

Debat: Uddannelsen til lærer skal gentænkes og opgraderes

Mette Thiesen
Uddannelsen skal vare fem år, så niveauet svarer til en reel kandidatuddannelse som på universiteterne.
29.03

Debat: Mange tak for stabiliteten, Uni

Vibeke Holdt Serup
At man fra AU's ledelses side fravælger kampen for, at de studerende kan få blot en lille smag på forårssemesteret, til fordel for forudsigelighed, lyder lidt som dovenskab i unge øre.
Mere
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Emner

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.
Slut med overturisme til overpris: Nu gør Island plads til de naturvenlige gæster
Med storslået natur, en gæstfri befolkning og Europas laveste befolkningstæthed har Island god plads til at tage imod rejsende. Coronapausen har været et pusterum, som islændingene har brugt på at gøre natur og infrastruktur holdbare til den næste turistbølge. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Se flere