<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Om skoleprojektet

Årets Mediekonkurrence er nu i gang

Elever fra 6.-10. klasser fra hele landet sætter i løbet af de næste otte uger fokus på unges ret til at ytre sig, når de producerer deres helt egen avis ud fra emnet: ”Vi har ordet – unge har også ret”.
Se flere
Nyheder om uddannelse
03.03

25-årig kvinde fra Vestjylland: Jeg er bange for, at der ikke er noget at flytte hjem til

Amanda Bundgaard Larsen
Engang drømte jeg om at flytte hjem igen, når jeg var færdiguddannet, men jeg er bange for, at der ikke er noget at flytte hjem til?
Mere
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Emner

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.
Test af Lenovo Legion 7i: Diskret gamingbærbar gemmer på vildskab
Designet er ekstremt lækkert, ydelsen fænomenal og tastaturet en ren oplevelse i farve og funktion. Der er ikke meget ud over prisen, der ikke imponerer ved Lenovos nye Legion 7i. 
Se flere