<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Om skoleprojektet

Årets Mediekonkurrence er nu i gang

Elever fra 6.-10. klasser fra hele landet sætter i løbet af de næste otte uger fokus på unges ret til at ytre sig, når de producerer deres helt egen avis ud fra emnet: ”Vi har ordet – unge har også ret”.
Se flere
Nyheder om uddannelse
01.05

Debat: Frivillighed i institutioner og skoler

Civilsamfundet skal i højere grad inviteres ind i børnehaverne og skolerne.
02.04

Debat: Uddannelsen til lærer skal gentænkes og opgraderes

Mette Thiesen
Uddannelsen skal vare fem år, så niveauet svarer til en reel kandidatuddannelse som på universiteterne.
Mere
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Emner

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.
I næste uge letter de første charterfly: Stor efterspørgsel, siger landets største rejseselskaber
Den 21. maj letter sommerens første charterfly og sætter kursen mod Mallorca. Derefter forventer man hos de to største danske charterselskaber, at en række af de mest populære destinationer i bl.a. Spanien, Grækenland, Cypern og Kroatien følger trop og åbner op. 
Se flere
Bolig
Arbejdsliv lige i skabet: Ny boligløsning kan være smart - men der er tydelige faldgruber
På det sociale medie Pinterest spås "cloffice"-rummet – hvor man kombinerer kontor og klædeskab – at blive en af de varmeste boligtendenser i 2021. Om det bliver et hit herhjemme, er eksperterne mere i tvivl om. Men ét er sikkert: De multifunktionelle rum er kommet for at blive. 
Se flere