Er collagen hype eller vidundermiddel? Bør du koge suppe på knogler?

"Nyt, sundt - og sandt?" er Jyllands-Postens podcast om mad og sundhed. Med videnskaben i ryggen går værterne Karen Lyager og Jerk W. Langer myterne efter i sømmene.

Artiklens øverste billede

Er det bare smart markedsføring, eller kan collagen virkelig gøre underværker for din sundhed?

Det og meget mere kan du få svar på i en ny udgave af ”Nyt, sundt - og sandt?”.

Værterne Karen Lyager og Jerk W. Langer snakker med Hanne Christine Bertram, professor i fødevarevidenskab, og Søren Drud-Herdary, postdoc i molekylær ernæring og fødevareteknologi, om det populære protein. Sammen gennemgår de disse tre myter om collagen:

- Hønsekødssuppe sænker blodtrykket.

- Collagen-mad gør kroppen mere robust overfor skader.

- Collagen fjerner rynker.

Afsnittet kan også findes hos Apple og Spotify.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.