• For abonnenter

I Klitmøller købte Kitti sig ind i en ældgammel tradition

På Klitmøller Røgeri kastede Kitti Ølgod Sørensen sig over røgning for første gang i februar. Det har hun til fælles med mange andre danskere, da røgning i private hjem vinder frem. Men giver den traditionelle konserveringsmetode mening i moderne madlavning?

Artiklens øverste billede
Efter fem måneder har Kitti Ølgod Sørensen nu lært sin røgeovn at kende. Foto: Jakob Gjerluff Ager

Få meter fra Vesterhavets susen ligger en hvid bygning med et sort tag og et blåt stakit. Den særprægede trekantede skorsten afslører bygningens funktion, som også står på gavlen: Klitmøller Røgeri.

Røgeriet ligger mellem hvide klitter og brusende bølger i det, der både er kendt som Cold Hawaii og Nationalpark Thy.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.