<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Mobil
06.09

Alt, du skal vide om Android 11

Googles næste version af styresystemet til mobile enheder, Android, skal give en mere sammenhængende oplevelse på tværs af apps, intelligent betjening af hjemmet og bedre beskyttelse af privatlivet. Her dykker vi ned i de vigtigste facetter af Android 11.
19.08

Test af Samsung Galaxy Note20 Ultra: En smartphone som ingen anden

Er mobilen en vigtig del af dit arbejde, findes der næppe et bedre valg end Galaxy Note20 Ultra. Den er tæt integreret med Office og S-Pennen har fået funktioner, som kan give et betydeligt boost til dit arbejdsflow. Har du hang til gaming, gemmer mobilen også på en række stærke features.
Se flere nyheder
Livsstil lige nu
Mest læste lige nu
Redaktionen anbefaler
Mobilsiden.dkRSS
Udgivet efter 75 år: Johannes Nicolaisen løb 800 km på ski stort set uden penge på lommen
Redaktøren på den netop udgivne rejsebeskrivelse "I renernes land" er forfatterens, Johannes Nicolaisens, enke, Ida Nicolaisen. Hun fortæller her om bogen, manden, nomadeforskning og feltarbejde. 
Se flere
Seniortendens: Flere og flere pensionister gør som Annie og Ivan Lilhauge og flytter hjemmefra
En tredjedel af alle fastboende i de danske sommerhuse er over 60 år. Sommerhuse har nemlig en rekreativ virkning og er ofte så renoverede, at de sagtens kan fungere som helårsbolig for pensionisterne, mener sociolog. Og så er det et oplagt coronaskjul for seniorerne. 
Se flere