<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
25.01

Androids nye konge: Stil, styrke og stjernegodt kamera

Samsungs nye flagskibsmobil er ikke bare en hårdt pumpet kraftkarl med ydelse og kamerateknologi af stærkeste kaliber, det er også lidt af en designperle. Og så har den endda en pris, der er lavere, end vi har lært at forvente.
Seneste Mobil
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler

Nettets sladrekanal: Anonyme brugere deler alvorlige anklager

270.000 danskere er på den sociale platform Jodel, hvor sladder om krænkelser og overgreb begået af navngivne eller letgenkendelige politikere og mediefolk flyder i en lind strøm. Men hvad gør man, hvis man som Christian Friis Bach havner i sladderhankenes gabestok?
Mobilsiden.dkRSS
Er du enig? Her er Europas 10 bedste nationalparker – ifølge brugerne
Den brugerdrevne rejsehjemmeside Tripadvisor har informationer og anmeldelser af rejserelaterede ting som hoteller, restauranter og kanoniserede seværdigheder. Se her, hvilke nationalparker der i 2021 har fået de bedste ord med på vejen. 
Se flere
Bolig
Hjemme hos: Et selskabshus med plads til talks og bogklubber
Alle kender Kartoffelrækkerne i København. De hyggelige byhuse emmer af sjæl, men der er også meget at tænke over, når de skal renoveres. Spørg bare Kristine Foss, som netop har givet sit hus en makeover. 
Se flere
Test af Lenovo Legion 7i: Diskret gamingbærbar gemmer på vildskab
Designet er ekstremt lækkert, ydelsen fænomenal og tastaturet en ren oplevelse i farve og funktion. Der er ikke meget ud over prisen, der ikke imponerer ved Lenovos nye Legion 7i. 
Se flere