<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Lyd
30.08

Test: Gaminglyd i gigantformat

Et gigantisk headset til den dedikerede computerspiller, der vil have den vildeste oplevelse, når spillet står på – alt andet er underordnet.
06.08

Samsung går nye veje med sine helt trådløse earbuds

Buds Live er et anderledes på bud på helt trådløse in-ears. De små bønner tilpasser sig ørets form og har intelligent teknologi til at lukke lyd ind og ud, så du kan være i kontakt med omgivelserne, samtidig med at du fordyber dig i din yndlingsmusik.
26.07

Test: Støjfri hovedtelefon med saftig sound

JBL har begået en ret genial hovedtelefon med Club One. Navnet er retro, men det er den cool lyd bestemt ikke. JBL Club One spiller fremragende og leverer intelligent støjreduktion, der virker.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Her får du det mest optimale ud af Himmerlands smukke natur
Himmerland er aktiv ferie og nedslag i Danmarks historie. Det er golf på nogle af Jyllands bedste golfbaner og kilometervis af vandre- og cykelruter i Rold Skov. Her viser vi vej til nogle af Danmarks helt store naturoplevelser. 
Se flere
Biler
Amerikansk kæmpe-SUV i Danmark: Masser af plads og power, men...
Orker du ikke en stor tysk eller svensk SUV, er Ford nu klar med sjette generation af den legendariske Ford Explorer. Bilen opleves ikke helt så premium, som prisen på hele 1 mio. kr. stiller i udsigt. Til gengæld har bilen masser af stil og uforfalsket amerikansk charme. 
Se flere
Bolig
Den verdenskendte arkitekt, der drømte om at være gartner
De fleste danskere kender Arne Jacobsen. Men de færreste ved, at han også var et utilpasset skolebarn, der kæmpede med hvert et design og faktisk drømte om et liv som gartner. Ny udstilling sætter fokus på både kendte og ukendte sider af arkitekten og hans i dag ikoniske design og bygninger. 
Se flere
Dansk plantekødsfirma mere end firdobler sit overskud
Det danske plantekødsfirma Likemeat Nordic leverer for anden gang i træk overskud. Ifølge direktøren har en relancering af virksomhedens produkter været med til at løfte forretningen. 
Se flere