<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
06.02

Test: Bæredygtig højttaler er B&O, når det er bedst

Med Beosound Level forsøger B&O at skabe en langtidsholdbar streaming-højttaler. Takket være et modulært design, hvor du kan udskifte både batteri og den digitale hjerne, bliver den ikke forældet de næste mange år.
Seneste Lyd
25.09

Test: Det ultimative kontorheadset

Jabra Evolve2 85 opfylder alle krav til et godt kontorheadset og kan gøre arbejdslivet lidt lettere her i coronatiden, hvor videomøder og onlineevents er blevet en del af hverdagen.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler

Nettets sladrekanal: Anonyme brugere deler alvorlige anklager

270.000 danskere er på den sociale platform Jodel, hvor sladder om krænkelser og overgreb begået af navngivne eller letgenkendelige politikere og mediefolk flyder i en lind strøm. Men hvad gør man, hvis man som Christian Friis Bach havner i sladderhankenes gabestok?
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Flyt ind i en cirkusvogn og få en usædvanlig sommerferie i manegen
På Cirkusfabrikken nord for Skive mærker man en øget interesse for at holde sommerferie på en ny måde til sommer. Her inviteres børnefamilier til en aktiv og coronasikker cirkusferie. 
Se flere
5 stjerner: En bedre bærbar til det mobile arbejde er svær at finde
Dell XPS 15 er noget nær den perfekte Windows-bærbar. Veldesignet og fuld af power, men også med en pris, der gør den utilgængelig for de fleste. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Skruer tempoet op: 2.600 skal have stikket på et døgn
Fredag skal vaccinationscentret ved havnen på Aarhus Ø stå distancen. 2.600 personer skal vaccineres for at teste, om man kan skrue kapaciteten op. 
Se flere