<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Lyd
09.10

Test: Kan Bose give dig bedre søvn?

Sleepbuds II blokerer de forstyrrelser, der kan ødelægge din søvn og giver dig samtidig afstressende funktioner, så du får mest muligt ud af timerne under dynen.
Se flere nyheder
Mest læste Digitalt
Redaktionen anbefaler

Nettets sladrekanal: Anonyme brugere deler alvorlige anklager

270.000 danskere er på den sociale platform Jodel, hvor sladder om krænkelser og overgreb begået af navngivne eller letgenkendelige politikere og mediefolk flyder i en lind strøm. Men hvad gør man, hvis man som Christian Friis Bach havner i sladderhankenes gabestok?
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Mest læste lige nu
Stor dansk charterrejsearrangør satser på direkte afgange fra Jylland til Caribien
Den kommende vinter bliver det muligt for jyske feriegæster at flyve direkte fra Billund Lufthavn til Jamaica, Den Dominikanske Republik og Mexico med Tui. Rejseselskabet vil tiltrække den gruppe af jyske kunder, som ønsker at udforske andet end de klassiske charterdestinationer. 
Se flere
Kom i gang: Gang-motion har 3 ubestridelige fordele
At gå. Hvor svært kan det være? Ikke ret svært. Menneskets oprindelige transportmetode fra A til B er verdens nemmeste lige-til-at-gå-til-motion. Men giver det noget? 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Skuespillere i "Hobbitten" er bange for at få tæsk af "Tolkien-politiet"
I den dybe skov lidt uden for Aarhus er Det Kongelige Teater ved at være klar til repremieren på "Hobbitten". Signe Egholm Olsen puster liv i Bilbo-dukken, mens Kasper Leisner indtager scenen som den vise Gandalf. Vejen fra start til slut har ikke været uden prøvelser for de to skuespillere i den anderledes opsætning af den klassiske fortælling. 
Se flere