23.03

Test: Til kamp mod støjen

Støjreduktion er ikke længere noget, du kun får i de dyreste hovedtelefoner. Udvalget af støjknusende modeller er vokset markant det seneste år.
Seneste Lyd
03.02

Test Perfekt lyd til din ideelle hjemmebio

Hvis øglerne i ”Jurassic Park” skal lyde – og føles – nogenlunde biografrealistisk i din hjemmebiograf, kommer du ikke uden om endnu en dinosaurus: En ordentlig AV-forstærker med tilhørende højttalere og subwoofere
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Kronik: »Vi har fået nok af brexit. Derfor flytter vi fra Skotland til Fyn«

Phyllis Buchanan & Thomas Widmann
Det føles godt at genvinde kontrollen over vores liv efter 1.000 dage under en gal regering, der brugte os som forhandlingskort og gjorde det umuligt at planlægge vores fremtid.
Redaktionen anbefaler

Bosch viser komplet selvkørende taxi

Den store tyske underleverandør Bosch er klar med bud på selvkørende, intelligent taxi, der selv kører til ladestationen og kan spotte spildt kaffe eller en glemt håndtaske i bilen.
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
»Heromme på den anden side af jorden sparer vi, hvor vi kan«
Det begrænsede udvalg gør ikke så meget længere. Familien Skriver Firkic har vænnet sig til det, og den har ikke det samme behov for grønne æbler, pålægschokolade og remoulade som hjemme i Danmark. 
Se flere
Bolig
Fakta: Kan det svare sig at udbedre?
- Grundlæggende kan det sjældent tjene sig hjem at udbedre omfattende skader på badeværelse eller tagkonstruktion. 
Se flere
Få styr på den oversete del af din pension
Du bør sikre, at du og din familie er godt nok stillet, hvis du pludselig ikke længere kan passe dit arbejde, anbefaler to pensionsrådgivere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her