25.06

Test: Stor musik i en tynd membran

En hovedtelefon bygget efter det såkaldte magnestatiske princip er en sjældenhed, og ofte går forsøg på metoden galt. Rumænske Meze har knækket koden og har skabt en på alle måder lækker og ekstremt velspillende hovedtelefon. Prisen er derefter.
Seneste Lyd
15.06

Test: Alsidig lydbar til små penge

Hjælpen er kommet, specielt hvis du sukker over, hvor svært det er at få ordentlig lyd med saft og kraft og en solid bund til din computer eller mobile enhed, men Creative Stage 2.1 er også en højttalerløsning, man alternativt kan anvende sammen med sit tv.
26.05

Test: Ren power til lyttebøfferne

Gode hovedtelefoner fortjener kvalitetslyd fra en ordentlig forstærker. xCan fra iFi Audio er et kompakt kraftværk på blot 137 gram, som er klasser bedre end enhver smartphone.
24.05

Test: Nu skal du tale til din højttaler

Du behøver hverken fjernbetjening eller mobiltelefon for at styre disse højttalere. Du kan bare tale til dem. Vi testede tre nye højttalere med indbygget stemmestyring.
23.03

Test: Til kamp mod støjen

Støjreduktion er ikke længere noget, du kun får i de dyreste hovedtelefoner. Udvalget af støjknusende modeller er vokset markant det seneste år.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Biler
Her er den nye elektriske Mini
BMW viser nu den endelige elektriske Mini Cooper SE, der kommer til næste år. Rækkevidden er dog ringe og på bare et par hundrede km. 
Se flere