26.07

Test: Støjfri hovedtelefon med saftig sound

JBL har begået en ret genial hovedtelefon med Club One. Navnet er retro, men det er den cool lyd bestemt ikke. JBL Club One spiller fremragende og leverer intelligent støjreduktion, der virker.
Seneste Lyd
07.06

Test: Prisvenlig lydbar med Dolby Atmos

Det avancerede lydformat Dolby Atmos er en del af denne lydbar fra Philips. Og det er ikke så dumt, da Dolby Atmos giver fed filmlyd. Flere streamingtjenester, herunder Netflix, tilbyder lydformatet i nyere film og serier.
06.06

Hvorfor vælge vinyl, når det er dårlige kopier af digitale kilder?

Vinylpladens renæssance fortsætter, og stadig flere titler udgives i det 70 år gamle, analoge lp-format. Men hvad med indholdet på disse skiver, er det også født analogt, eller er det i virkeligheden bare dårlige, analoge kopier af digitalt kildemateriale? AOD’s Knud Søndergaard punkterer myter.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

S omfavner Søren Pape: »Det er udtryk for borgerligt lederskab«

Både Socialdemokratiet og SF roser De Konservatives leder for at spille sig selv på banen i kampen om regeringens prestigeprojekt – retten til tidlig pension. Det er »virkelig positivt, og vi vil da lytte til de ønsker, som De Konservative måtte have«, lyder det fra beskæftigelsesministeren.

Kronik: Taber vi specialisterne efter coronaen?

Berit Byg, Preben Bonnen
I de senere år har der været en udvikling i gang, hvor sygeplejersker skal kunne varetage så forskelligartede opgaver som muligt. Det er mere fleksibelt, men også bekymrende, at der bliver færre specialiserede fagpersoner.
Redaktionen anbefaler
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Mariager Fjord: Tag på en tidsrejse med naturen som smukt bagtæppe
Hobro og Mariager er gamle kulturbyer, hvor vikinger, herremænd, nonner og munke har sat deres spor. Men området er også rigt på naturoplevelser. Tag på cykeltur rundt om Mariager Fjord, eller tilbring natten højt oppe i trækronerne. 
Se flere
Bolig
Studiebolig med vild udsigt: »Altanen er mit zen-sted«
Altanen er bare 8,5 kvm. Men udsigten over Aarhus Bugten og Mols fra Bjarke Ingels' AARhus er storslået, og 23-årige Julie Sonali bruger altanen til både yoga, loungehygge med vennerne og soveplads i de lune sommernætter. 
Se flere
Test: Forrygende tablet, nu med apps
MatePad Pro er en tablet af fineste kaliber med store kræfter og stærke features. Den har ikke Google Services, men det er ikke det store problem. Du kommer næppe til at mangle apps. 
Se flere
Test: Forrygende tablet, nu med apps
MatePad Pro er en tablet af fineste kaliber med store kræfter og stærke features. Den har ikke Google Services, men det er ikke det store problem. Du kommer næppe til at mangle apps. 
Se flere