Seneste Lyd
25.06

Test: Stor musik i en tynd membran

En hovedtelefon bygget efter det såkaldte magnestatiske princip er en sjældenhed, og ofte går forsøg på metoden galt. Rumænske Meze har knækket koden og har skabt en på alle måder lækker og ekstremt velspillende hovedtelefon. Prisen er derefter.
15.06

Test: Alsidig lydbar til små penge

Hjælpen er kommet, specielt hvis du sukker over, hvor svært det er at få ordentlig lyd med saft og kraft og en solid bund til din computer eller mobile enhed, men Creative Stage 2.1 er også en højttalerløsning, man alternativt kan anvende sammen med sit tv.
26.05

Test: Ren power til lyttebøfferne

Gode hovedtelefoner fortjener kvalitetslyd fra en ordentlig forstærker. xCan fra iFi Audio er et kompakt kraftværk på blot 137 gram, som er klasser bedre end enhver smartphone.
24.05

Test: Nu skal du tale til din højttaler

Du behøver hverken fjernbetjening eller mobiltelefon for at styre disse højttalere. Du kan bare tale til dem. Vi testede tre nye højttalere med indbygget stemmestyring.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Bolig
Dansk møbeldesign skifter gear og vender tilbage til håndværket
I en tid, hvor flere velrenommerede møbelproducenter har sendt produktionen på udenlandske hænder, rejser en underskov af danske møbelproducenter sig med håndværket i centrum og produktionen i Danmark. 
Se flere