• For abonnenter

Tidligere Noma-kok udfordrer smagen af traditionel spiritus på sit nye destilleri

Ingen i Empirical Spirits har erfaring med at fremstille spiritus, derfor udfordrer det nye destilleri traditionel alkoholproduktion ved at krydse grænserne inden for sprutkategorier og ved at eksperimentere med smage af f.eks. tomat, bergamotte, gran og kyllingeskind.

Artiklens øverste billede
Sådan ser bygkornene ud, efter at den japanske svampekultur koji er begyndt vokse på byggen, og dermed er gæringsprocessen i gang. Fotos: Nikolai Linares

»Hvad tror du, det her er?« spørger Lars Williams, grundlægger af Empirical Spirits, Københavns nyeste bud på et destilleri. Han rækker et langstilket glas frem, som han netop har hældt en sjat spiritus i. Væsken er helt gennemsigtig.

Lige når drikken rammer spidsen af tungen, smager det frugtagtigt og let. Efter slurken er

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.