Annonce
Film & tv

NRK overraskede med ny Skam-lignende ungdomsserie

En ny serie fra NRK har ligesom "Skam" sin egen hjemmeside med videoklip og indhold fra seriens karakterer.

Den norske tv-kanal NRK lancerede sent lørdag aften en ny ungdomsserie.

Serien, der hedder "Blank", minder umiddelbart på mange måder om den ultrapopulære "Skam", der sluttede i sommer.

"Blank" dukkede op lørdag helt uden varsel. Serien har blandt andet sin egen hjemmeside i stil med den, som mange kender fra "Skam".

På hjemmesiden ligger der sent søndag aften to videoklip samt en række beskeder og Instagram-opslag fra seriens karakterer.

NRK's serie "Skam" tog både Norge, Danmark og mange andre lande med storm, da den i knap to år gennem fire sæsoner skildrede norske gymnasieelevers liv på Hartvig Nissens skole i Oslo.

Karaktererne i "Blank" er omkring 19 år, og serien handler om livet efter gymnasiet, skriver NRK. I det indhold, der lige nu er på seriens hjemmeside, møder man karaktererne Susanne, Mats og Ella.

NRK oplyser i øvrigt, at der løbende vil blive lagt nyt indhold op på hjemmesiden, og at klippene hver søndag samles i et afsnit.

Da "Skam" oprindeligt blev lanceret, holdt NRK kortene tæt til kroppen.

Det samme gør sig altså gældende med den nye satsning, der pludselig dukkede op sent lørdag aften. Serien kan følges på blank.p3.no.

Mange lande har lavet eller er ved at lave deres egne udgaver af den vildt populære "Skam"-serie. I Danmark er serien blevet fremført som et teaterstykke i København.

Julie Andem, der er skaberen af "Skam", er i øjeblikket i USA for at hjælpe med produktionen af en amerikansk udgave af serien.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her