Annonce
Kultur

Musical-år på Det Ny Teater

"Chicago" og "The King and I" skal fylde Københavns største musicalteater til næste år.

To store amerikanske musicals bliver Det Ny Teaters udspil i den kommende sæson. I september åbnes der med "Chicago", hvor Jesper Asholt, Pernille Højmark og Peter Jorde spiller hovedrollerne i gangsterkomedien om natklubdanserinden Roxie, der myrder sin elsker.

Roxie spilles af den nyuddannede Birgitte Hjort Sørensen, der lige nu kan ses på Nørrebros Teater i "Mød mig på Cassiopeia". Peter Jorde spiller også den mandlige hovedrolle som kongen, når Det Ny Teater i januar 2008 har Danmarkspremiere på musicalen "The King and I", der blev spillet første gang på Broadway i 1951.

Her skal Peter Jorde spille over for det unge musical-talent Charlotte Guldberg. De to har tidligere dannet par på scenen som Maria og kaptajn Trapp i "The Sound of Music" på Det Ny Teater for et par år siden.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her