• For abonnenter

Emilie Qvist Kjærgaard: »Grillet makrel? Det kan man fandeme ikke servere for en holmbo«

Direkte fra en af verdens bedste restauranter i New York til havnegrillen i Hanstholm udlever en ung kok sin drøm om udelukkende at servere mad af råvarer hentet lige uden for døren. Emilie Qvist Kjærgaard er udråbt til »fremtidens kok«.

Emilie Qvist Kjærgaard. Foto: Joachim Ladefoged

Hvorfor?

Spørgsmålet har været et gennemgående tema i Emilie Qvist Kjærgaards liv.

Lad os begynde med formalia: Hun er ikke færdiguddannet kok. Endnu. Til gengæld har hun flere gange forladt misundelsesværdige lærepladser. Bl.a på Michelin-restauranterne Relæ i København og Blue Hill at Stone Barns nord for New York

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.