• For abonnenter

Ung kok har prøvet infernoet i Lyon

30 år onsdag: Kokken Morten Falk har været vidt omkring i sit unge liv.

Artiklens øverste billede
Morten Falk har fejret triumfer, bl.a. som køkkenchef på Michelin-restauranten Kadeau. Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto

Infernoet i Lyon, har man kaldt kokkekonkurrencen Bocuse d’Or, og hvis man har overværet konkurrencen, vil man ikke være uenig. Det er ret vildt, en slags inddampet landskamp – og folk er ikke engang fulde, bare berusede af konkurrencelyst og fædrelandskærlighed. Eller noget. Stemningen ved kokkenes verdensmesterskab er vitterlig helt særlig,

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.