Skriv et debatindlæg

Vore debatsider er kendetegnet ved pluralisme. Vi ønsker ikke kun at bringe synspunkter, som harmonerer med lederens liberale udgangspunkt. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Og vi opfordrer alle uanset køn, alder, uddannelsesbaggrund og etnicitet til at skrive læserbreve, debatindlæg og kronikker.

Vi bringer kun indlæg med eneret for JP. Derfor beder vi dig skrive ”Kun for JP” på indlægget, så vi ved, at du ikke har sendt det til andre medier.
Alle indlæg skal også forsynes med både navn, beskæftigelse/uddannelse og postadresse. Navn og titel vil vi gerne trykke, adressen bruger vi til at tjekke din identitet. Du skal desuden skrive, hvor mange tegn inkl. mellemrum dit indlæg er.
Vedhæft meget gerne et portrætfoto som jpeg-fil.
Debatindlæg til JP Aarhus bedes mærket ”JP Aarhus”. Kronikker bedes mærket ”kronik”.

Vi modtager hver dag langt flere indlæg, end vi har plads til på debatsiderne, men forsøger naturligvis at skaffe plads til så mange som muligt. Skriv derfor gerne kort. Hvis indlægget ikke har været bragt inden for 10 dage, får vi desværre ikke plads til det, medmindre andet er aftalt.
For at have plads til flest mulige stemmer optager vi som udgangspunkt kun ét indlæg pr. person pr. måned.

Her er vores standardmål:

  • ”Kort sagt”-læserbreve: 400 tegn-1.000 tegn inkl. mellemrum (størst chance for optagelse)
  • Korte debatindlæg: 1.500-2.000 tegn inkl. mellemrum
  • Lange debatindlæg: 3.100-3.900 tegn inkl. mellemrum
  • Kronikker: 7.000-8.000 tegn inkl. mellemrum
  • Ugens udvalgte: Vi modtager også gerne debatindlæg om personlige erfaringer/oplevelser, som tager udgangspunkt i den aktuelle debat eller tidsånd. Det bedste optages som ”Ugens udvalgte debatindlæg” og kan fylde op til 5.000 tegn inkl. mellemrum.

Send dit indlæg til debat@jp.dk – vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Med venlig hilsen
debatredaktionen

Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her