Europa

Teenager anholdt i forbindelse med Manchester-angrebet

De 22 andre, der har været anholdt i sagen, er blevet løsladt.

Angrebet på Manchester Arena kostede 22 børn og voksne livet. Foto: Gregers Tycho

En 19-årig mand er fredag blevet anholdt i lufthavnen i Liverpool.

Det oplyser politiet i Manchester på Twitter.

Manden er blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen af angrebet i Manchester Arena, hvor en bombeeksplosion den 22. maj kostede 22 mennesker livet.

Alle mistænkte i Manchester-bombesag løsladt

En ejendom i Thelwall Avenue i Fallowfield bliver undersøgt som led i efterforskningen, oplyser politiet

I alt har 23 personer nu været anholdt i forbindelse med angrebet, der skete ved en koncert med popstjernen Ariana Grande.

Politiet meddelte dog i juni, at samtlige 22 mistænkte, der på det tidspunkt havde været under politiets lup, var blevet løsladt uden sigtelse.

Det står stadig ikke klart, om bombemanden, der selv omkom under angrebet, på egen hånd skaffede sig de materialer, han brugte til at fremstille bomben, eller om han fik hjælp fra andre til at planlægge og udføre angrebet.

Politiet oplyste torsdag, at man ikke regner med, at manden var del af et større netværk, men at det ikke kunne udelukkes, at andre havde viden om eller var medskyldige i angrebet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her