Annonce
Europa

Højhastighedstog med 500 passagerer brød i brand

Af ukendte årsager udbrød der brand på et ICE-tog i Tyskland.

Foto: Ute Lange/dpa via AP

Fredag morgen udbrød der brand på et tog på ICE-tog nær Montabaur i den tyske delstat Rheinland-Pfalz. Ifølge politiets talsmand opstod branden - af foreløbigt ukendte årsager - i den bagerste del af toget.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

ICE-toget er et af Deutsche Bahns højhastighedstog.

Deutsche Bahn oplyser ifølge AP, at omkring 500 passagerer er blevet bragt i sikkerhed og kørt med bus til Montabaur. Ingen skulle være kommet til skade ved branden.

Foto: Ute Lange/dpa via AP

Branden har betydet, at ruten mellem Siegburg i delstaten Nordrhein-Westfalen og Montabaur er spærret. Flere togafgange er blevet aflyst, og der forventes at være forsinkelser på op til 90 minutter for rejsende mellem Køln og Frankfurt.

Desuden har røgudvikling af slukningsarbejdet betydet, at en del af den nærliggende motorvej A3 blev spærret i begge retninger.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her