• For abonnenter

Kødet er blevet helt dyrefrit

En række firmaer er begyndt at fremstille kød lavet af planter, der nu smager som og ligner kød så overbevisende, at det kan narre selv den mest inkarnerede kødæder. Det kan være med til at redde miljøet.

Artiklens øverste billede
Det ligner rigtigt kød fra en kylling, men er det ikke. Foto: Beyond Meat

Som det ligger der side om side med peberfrugt, løg og en karrysauce ser kyllingekødet ganske tilforladeligt ud. Det strimler og falder fra hinanden, som man ville forvente af kød, men det er, som om smagen er en smule … anderledes. Ikke dårligere, bare anderledes. Måske skyldes det, at ”kyllingen” er lavet af soja- og ærteprotein, der

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.