Annonce
Indland

Forsvaret sælger BMW-motorcykler

35 næsten nye BMW motorcykler er blevet overflødige og sælges, når Forsvaret i oktober holder auktion over gammelt materiel.

5. oktober er der auktion hos Materielkommandoen i Hjørring, og den 11. oktober kan sjællænderne byde højest i Brødeskov.

Ved begge auktioner sælges der undtagelsesvist nyere motorcykler, lastbiler og andet materiel som er blevet overflødigt efter forsvarsforliget. Det meddeler Forsvaret.

MC interesserede kan bl.a. sikre sig en nyere terrængående BMW F650GS. I Brødeskov alene kommer 30 af de en-cylindrede maskiner under hammeren.

Ingen af cyklerne har kørt mere end 6000 kilometer og på registreringen står der 2001 - 2003. Med forliget er antallet af ordonnanser skåret ned, så derfor er ikke længere brug for maskinerne.

En række næsten ubrugte lastbiler, mærket med Kongens Artilleri Regiments våbenskjold er efter lukningen af Sjælsmark Kaserne blevet tilovers.

ulla.noerby@jp.dk

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Viden
Professor advarer: "Big Data" kan føre til forkerte behandlinger
Mere sundhedsdata har et kæmpe potentiale for behandlinger. Men udviklingen kan paradoksalt nok øge mængden af fejldiagnosticeringer, advarer statistiker. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her