Charles Ginnerskov, ipnordic: Vi er dine kolleger, når du har brug for det

Artiklens øverste billede

”Hvis en kunde har en udfordring, er vi deres teknisk kompetente kolleger, indtil forhindringen er overvundet, og de er kommet videre med deres arbejdsdag. Det koster ikke ekstra. Vi er naturligvis lige så interesserede i, at kunderne har en god og velfungerende forretning, som de selv er.”

Det er altid frustrerende at blive bremset af teknik, der driller. Især hvis det er virksomhedens livline, jeres telefonisystem, der sætter ud. Det kan være et hardwareproblem, men i langt de fleste tilfælde er det en lille softwaredetalje eller en menneskelig fejl, der afbryder jeres workflow. Hvis jeres teleleverandørs supporttelefon er udskiftet med et autosvar eller en mailformular, kan det være svært at få hurtig hjælp ad den vej.

I de situationer er husets tekniker en højt værdsat kollega. Det er bare ikke alle virksomheder, der har volumen til at have en eller flere tekniknørder på lønningslisten. De er naturligt nok ikke billige i drift, og i en mindre eller mellemstor virksomhed er det næppe hver dag, der er brug for deres kompetencer, selvom deres assistance kan være altafgørende, når de tekniske udfordringer opstår. Måske har jeres virksomhed valgt en in-house tekniker fra, men hvad gør I så, når I har brug for teknisk hjælp?

I kan betale jer fra det…

I kan naturligvis ringe til et firma, der har specialiseret sig i teknisk support. Deres timeløn er ganske vist højere end det, I skulle betale til en in-house tekniker, men til gengæld skal de kun have løn for deres reelle tidsforbrug på problemløsningen. Men… de kender næppe jeres kommunikationssystem til bunds, og de kan have andre opgaver den dag, så I blot ender som et nummer i køen.

– eller få det gratis

Faktisk kan I få support på jeres telefoni inden for 15 sekunder – endda leveret af nogle af de skarpeste nørder i klassen. Teknikere, som også sidder klar efter klokken 16.00, og som også er der om natten – og i weekenden. Kort sagt står de til jeres rådighed 24/7 året rundt.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er bare en naturlig del af hverdagen for kunderne hos erhvervstelefonivirksomheden ipnordic, der har hovedsæde i Sønderjylland, og servicerer erhvervskunder i hele landet.

”Vi sætter en ære i at levere landets bedste support,” forklarer CEO Charles Ginnerskov. ”Derfor er vi parate til at sætte ind med øjeblikkelig hjælp, hvis det er påkrævet. Vi føler os ansvarlige for, at kunden kan komme videre med arbejdsdagen hurtigst muligt. Den support er en integreret del af vores produkt og selvfølgelig ikke en ydelse, som kunden skal betale ekstra for.”

Det er naturligvis ikke kun på den daglige support, at opmærksomheden på kundens behov er vigtig. Det er også under portering og opstart af nye kunder. Henrik V. Høegh fra ejendomsmæglerfirmaet place2live Høegh

Bolig fortæller: ”Vores skifte til ipnordic har været langt mere enkelt og veltilrettelagt end vi kunne drømme om. ipnordic er et teleselskab, der holder hvad de lover og rent faktisk tager telefonen – hurtigt og hver gang. Det er et team af dedikerede og servicemindede medarbejdere, som løser mine udfordringer og ændringer. De sørger for at de aftalte ting sker – også uden at jeg skal rykke dem.”

Kundernes kollega

Troels Grünberger, der er en af ipnordic’s mange supportere, supplerer: ”Vi opfatter os selv som vores kunders kolleger. Godt nok sidder vi ikke fysisk sammen og arbejder med dem til daglig, men vi er klar, når de har brug for os.”

ipnordic’s udviklere har skabt virksomhedens intelligente CRM-system, der sørger for, at support erne og teknikerne straks har adgang til alle relevante oplysninger om kundens system og opsætning, så snart de løfter røret for at besvare opkaldet. Det betyder, at de i løbet af få sekunder er helt på bølgelængde med kunden, og at de sammen kan løse udfordringen hurtigst muligt. Men grundlæggende er den tekniske del ikke det vigtigste, mener Charles Ginnerskov, og fortsætter:

”Engang var opmærksomhed på kundens behov og god support en naturlig del af et kunde/leverandørforhold, også i telebranchen. I dag har en del leverandører udfaset den del – den bølge fulgte vi bare ikke med på.”

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.