Dette er en kommentar: Jyllands-Posten har et fast korps af personer, der kommenterer vores samfund. Kommentaren er udtryk for skribentens egen holdning.

Ungdomshuset producerer flere terrorister end Grimhøjmoskeen

Den 1. marts fejrede vi 10 årsdagen for Ungdomshusets rydning. De er terrorister.

Det medførte desværre også en demonstration og tilsidesættelse af loven, som bør få dramatiske konsekvenser for de unge. De er terrorister.

Hvis ungdomshustilhængernes terroriseren af København 1. marts havde været fra en muslimsk forening på offentlig støtte, ville der være enighed fra rød til blå blok omkring afskaffelse af støtten. Når de autonomes voldsorgie med rod i Ungdomshuset får lov til at leve for dine og mine skattekroner bør enhver borger overveje, om de sætter krydset rigtigt.

Det kan ikke være borgerne, som skal dække de unges hærværk. De myndige hærværksmænd må selv betale, de mange millioner, det koster at rydde op, og i de tilfælde, at hærværksmændene endnu ikke er myndige, må forældrene til lommerne. Det bør også være klart for enhver, at ungdomshuset skal lukkes.

Et er, at ungdommen på venstrefløjen har smadret banker og butikker samt angrebet politiet. Dette er selvsagt helt utilgivelige, men de har yderligere lavet skader på Assistens Kirkegården. Hvis man i sin iver efter at lave ballade laver materiel skade på en kirkegård, er man ikke helt rask.

Nok må være nok i København – vi har i forvejen mange forskellige grupperinger i hovedstaden, både politiske og etniske, og vi kan oftest leve sammen. Men den røde terrorrede skal ikke have lov til, at ødelægge byen for resten af hovedstadens borgere – den må og skal lukkes og fremtidens røde terrorister skal opleve, at dette ikke længere accepteres.

Kindbergs København

Jeg foreslår følgende fem-punktsplan mod ungdommens røde terrorister:

  1. Inddragelse af de sociale myndigheder i de tilfælde, hvor de unge ikke er myndige.
  2. Inddrivelse af de samlede omkostninger hos hærværksmændene (og forældrene i de sager hvor gerningsmanden ikke er myndig).
  3. Stop for al kommunal støtte til Ungdomshuset.
  4. Indførsel af tre måneders ubetinget fængsel for at bryde maskeringsforbuddet
  5. Øgede bevillinger til politiet

Er de autonome virkelig terrorister?

Er det i orden at kalde de omtalte unge demonstranter for terrorister? Ja, i min bog er det terrorisme at angribe politiet, at smadre de private næringsdrivendes butikker, at afbrænde folks ejendele og at overfalde folk, som vi også så et eksempel på.

Den positive nyhed er, at momentum er aftaget. Venstrefløjens autonome er langt færre end tidligere, men det betyder ikke, at vi skal straffe dem mindre.

Det er ikke kun ved 10 års jubilæet, at den venstreorienterede vold eskalerede, ligeledes sker det når ”For Frihed” har deres arrangementer.

Disse terrorister undergraver demokratiet og forsamlingsfriheden, og ødelægger det for alle os, der overholder lovgivningen. Vi lever i en retsstat og demonstranter bør ikke skjule deres ansigt, hvorfor maskeringsforbuddet bør overholdes. Det paradoksale er, at selvsamme typer ville have numre på vores politifolk, for at de kunne identificeres.

Min konklusion er klar: Ungdomshuset producerer flere terrorister end Grimhøjmoskeen, og man skal stemme borgerligt for at stoppe dem.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.