Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her
  • For abonnenter

Efter pandemien vender forbruget tilbage til det, vi kender – stort set

Knap to års sundhedskrise har sat sine spor i form af et mere bevidst forbrug, en redefinering af ​​vores fødevaresystemer og genopfundne forsyningskæder.

Artiklens øverste billede
Coronakrisen ændrede vores indkøbsvaner, men nu er de ved at finde tilbage i den vante gænge. Dog vil etisk fødevareforbrug og dyrevelfærd, såvel som varer leveret til hjemmet fylde mere fremadrettet pga. krisen, mener Louise Byg Kongsholm. Arkivfoto: Gregers Tycho

Mere end nogensinde før spiller mad en integreret rolle i forbrugernes daglige liv. Under coronapandemien har alle oplevet et tab af faste rutiner, og måltiderne er i stigende grad blevet grundlæggende for at bringe struktur og glæde til hverdagen.

Vores genopdagelse af aftensmåltidet satte i 2020 sat en tyk streg under konsekvenserne af vores fortravlede liv og det dybfølte behov for mere langsommelighed og samvær i en tid, hvor netop dette er sparsomt.

I e

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen