Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Konventioner medfører meget mere kriminalitet i Danmark

Flertallet af politikere og journalister slår hælene sammen og hjernen fra, når de hører ordet konventioner.

Artiklens øverste billede
Vedtag en lov om, at enhver dom medfører udvisning, hvis den dømte ikke er dansk statsborger. Dømte skal frihedsberøves, til de kan udvises. Arkivillustration:Martin Frøsig

Er konventioner vigtigere end danskernes sikkerhed?

Ja, mener et stort flertal af politikere, men de siger det ikke. Det er i høj grad vælgerbedrag. Et stort flertal af politikere ønsker at begrænse kriminaliteten og taler om flere udvisninger, men de tager ikke det nødvendige skridt for at få udvist mange flere kriminelle. Flertallet af politikere og journalister slår hælene sammen og hjernen fra, når de hører ordet konventioner. De optræder også i bunden af troværdighedsskalaen.

Politikere er bange for, at udviste måske bliver tortureret i hjemlandet, så hellere lade dem blive her og måske udsætte uskyldige danskere for tortur. Man gør forbryderen til offer og glemmer de reelle ofre. En proportionsforvrængning af dimensioner. Hvorfor udtræder vi ikke af de dele/artikler i konventionerne, som forhindrer os i at bestemme, hvem vi lukker ind, og hvem vi udviser af Danmark. Det spørgsmål skal stilles igen og igen under den kommende valgkamp. Det får de fleste politikere til at tale sort og om tortur, menneskerettigheder osv. Er vold, voldtægter m.m. ikke tortur?

Som underviser i mange år på en ungdomsuddannelse møder man elever, som har været udsat for forfærdelige forbrydelser. Forbryderen er i alt for mange tilfælde fra Mellemøsten/Somalia. Uforståeligt, at folk vedbliver at stemme (af vane?) på partier, der har svigtet/forrådt danskerne.

Udvisning skal tages ud af hænderne på dommerstanden, da vi har set, at de i årtier har overfortolket konventionerne.

Henrik Sass Larsen kunne ang. konventioner ikke sige det mere tydeligt end i november 2018, men han har siden været tavs. Hvad hjertet er fyldt med, flyder munden over med. Ovenikøbet ved man, at terrorister i mange tilfælde har haft en kriminel løbebane.


Politik er mod til at sige sandheden i stedet for at tænke på ens karriere eller være bange for at blive udråbt som racist/populist. De, som stemmer på DF eller Nye Borgerlige, er såmænd ingen af delene. De bruger bare deres sunde fornuft og sætter danskernes sikkerhed højere end utidssvarende konventioner.

Vedtag en lov om, at enhver dom medfører udvisning, hvis den dømte ikke er dansk statsborger. Dømte skal frihedsberøves, til de kan udvises.

Udvisning skal tages ud af hænderne på dommerstanden, da vi har set, at de i årtier har overfortolket konventionerne. Der kan så være den kattelem, at i helt specielle tilfælde kan justitsministeren aflyse udvisningen. Loven vil være særdeles forebyggende, da udvisning er det eneste, de kriminelle frygter. Samtidig vil loven gavne alle, herunder de positive flygtninge/indvandrere, som i nogle tilfælde lider under fordomme, når de færdes i nattelivet. Endvidere bliver de positive muslimer til tider truet af deres egne landsmænd.

Politikere synes tilsyneladende, at flygtninge, som flygter fra vold og undertrykkelse, skal have lov til at blive i vores land, selv om nogle truer og udøver vold i asylcentre, stjæler i butikker m.m. Politikere skal følge med tiden – ikke med strømmen. Skulle vi få en bøde af EU, er det kun penge og for intet at regne i forhold til konsekvenserne, hvis vi ikke handler. Imidlertid vil flere andre lande sikkert følge efter vores lovgivning, som det var tilfældet i 2002, da der blev strammet op, og de sædvanlige skrigehalse råbte op om overtrædelse af menneskerettigheder.

Selv Hillary Clinton har i 2018 udtalt til The Guardian, at Europa ikke kan rumme flere flygtninge. Vi skal stoppe spontane asylansøgninger og nøjes med at modtage f.eks. 500 kvoteflygtninge pr. år. Specielt rød blok har optrådt som nyttige idioter i næsten 35 år, men blå blok (minus DF og NB) har også svigtet ved ikke at have opsagt utidssvarende artikler i konventionerne. 44 pct. af indsatte i fængsler har udenlandsk baggrund. Endvidere har man indtil maj 2018 givet statsborgerskab til kriminelle, hvis de ikke havde fået en dom på over 1,5 års ubetinget fængsel. Må vor Herre bevare os.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter


Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.