<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Isabella Arendt

Blog: Tænk, hvis Danmark rimede på håb frem for frygt – også efter OL

Sommeren 2021 bliver vendepunktet, ikke kun fordi vaccinerne kom, men fordi vi igen fik en national fællesfølelse båret af håb og glæde.

Blog: For mange er ferien hårdt arbejde: Her fylder ansvaret og problemerne i familien det hele

Vi skal huske, at når alt andet holder pause og sætter automailen på, så er det i sidste ende civilsamfundet og vores mange frivillige, som er det bankende hjerte i vores samfund.

Blog: Frihed for studerende skal ikke kun findes i de store byer

Øvelsen med at decentralisere uddannelser er bydende nødvendig. Var man i tvivl, skulle man bare lytte til journalisternes spørgsmål til den nye uddannelsesaftale - de handlede nærmest alle om de store byer.

Blog: Man skal arbejde og i skole – ikke sidde trøstesløst på et udrejsecenter

Alle ikke-kriminelle afviste asylansøgere ud fra centrene. De skal ud i samfundet. Børnene skal i skole. Forældrene skal tilbydes danskundervisning, praktik, nyttejob – og når de er klar: regulært arbejde.

Blog: Hjælpen lader vente på sig, når mor og far drikker

Ventelisterne til Tuba stiger igen. Der bør være ledige voksne ører klar med det samme, når et barn eller en ung råber på hjælp. Ikke først måneder fra nu.

Blog: FN's handicapkonvention bør skrives ind i dansk lov

Selvfølgelig skal handicapkonventionen skrives ind i dansk lov. Jeg har endda lyst til at sige: Det manglede da bare!

Blog: Omstillingen af landbruget skal gøres ordentligt - første gang

Landbrugsforhandlingerne er igang. KD bidrager specifikt med at sikre en teknologineutral tilgang. Det har den praktisk fordel, at vi slipper for at skulle lovgive og ændre lovene efterhånden som dansk landbrug finder på nye idéer - og det er trods alt det klogeste for alle.

Blog: Vi har brug for samling over midten, ikke en regering der vælger og vrager

Blokpolitiken er ødelæggende for det dialogsøgende, pragmatiske samarbejde. Men stålsatte partier, der skifter flertal ud efter forgodtbefindende er ligeså problematisk, fordi det ikke er tegn på pragmatisme.

Blog: Vi har brug for decentralisering - ikke mere fra strukturreformens fader

Der er brug for decentralisering. Der er brug for en helt grundlæggende erkendelse af, at der i Danmark er millioner af voksne mennesker, som selv kan tage ansvar for deres liv og hverdag.

Blog: Har fornuften da fuldstændig forladt udlændingepolitiken?

At sende en velintegreret, dansktalende ung kvinde ud af landet bare for at fremstå hårdere end de andre er grumt - og dumt! Både for Danmark og for de mennesker, som det handler om.

Blog: Straf ikke børn for forældres landsforræderi

Det er forståeligt, at man kan føle sig fristet til at bruge forældrenes gerninger til at svigte sit ansvar, men det gør det ikke mere rigtigt.

Blog: Der er ikke meget frihed tilbage i kvindekampen

I dag er det så meningen, at jeg skal gå på barrikaderne for kvindekamp og argumentere for lige netop min udgave af at være kvinde. Det vil jeg altså ikke! Jeg vil hellere have familiens suverænitet tilbage, sikre frihed til at vælge sin hverdag og så ellers ikke blande mig i, hvor mange hjemmepassere, direktører, politikere, musikere eller barslende kvinder, der er. Det må de selv om.

Blog: Københavns Kommune skal ikke bestemme min sengetid

Vi er voksne mennesker, og der må også fra kommunens side være tillid til, at vi som udgangspunkt kan færdes i byen frit og med ansvar, uden at ordensmagten skal sende os hjem i seng.

Blog: Når andre borgerlige er stille tør jeg godt sige: “STOP!”

Jeg havde næsten forventet, at DF ville slække på ligestilling og menneskerettighederne. Jeg er dog forundret over, at hverken Søren Pape eller Jakob Ellemann-Jensen siger fra. Hvor blev de anstændige borgerlige af?

Blog: Jeg er ikke villig til at ofre de unge mentale trivsel for folkesundhedens skyld

Jeg har på egen krop prøvet at få ungdommen ødelagt af selvskade. Det tog mig seks år at komme ud af det igen og få smilet tilbage i øjnene. Jeg er ganske enkelt ikke villig til at sætte tusinder af unges trivsel, livslyst og ungdom på spil i flere år frem.

Blog: Vi skal opruste kampen imod negativ social kontrol

I Danmark skal man frit kunne vælge uddannelse, kæreste, trosretning og politisk overbevisning. Alle former for undertrykkelse af åndsfriheden eller fratagelse af basale rettigheder skal vi sige tydeligt fra overfor og hjælpe ofrene ud af - uanset om det er Fatima, Ander, Ali eller Mette, som oplever at være mindre frie, end deres danske medborgere.

Blog: Sverige tager guldet i omsorg for syge børn - det kan vi gøre bedre

Efter at have argumenteret for borgerforslaget på sociale medier, er det nu nået frem til Folketinget. Syge børn skal passes hjemme. Syge børn skal have ret til at være hjemme.
Mere
Profil
Isabella Arendt (f. 1993) er formand for KD - Kristendemokraterne. Hun siger ofte noget om børn og brænder for alt, der har med vores hverdag og familieliv at gøre. Derudover er hun inkarneret klimaoptimist med tillid til det gode i mennesker. Hun har arbejdet med lykkeforskning, skrevet rapporter om arbejdslyst og er uddannet bachelor i statskundskab. Privat er hun gift med Caspar og bor i København.
Seneste blogs
Af Isabella Arendt
27.07.21, 00:00
Sommeren 2021 bliver vendepunktet, ikke kun fordi vaccinerne kom, men fordi vi igen fik en national fællesfølelse båret af håb og glæde. Læs mere
Af Harun Demirtas
27.07.21, 00:00
Sygeplejerskerne strejker for først og fremmest at gøre det tydligt for arbejdsgiverne, at de er frustrerede over deres arbejde. Læs mere
Af Henrik Dahl
27.07.21, 00:00
Der forestår et større, folkeopdragende arbejde i forhold til den manglende, moralske bæredygtighed. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
26.07.21, 17:53
Kontanter er ulækre og gør livet lettere for kriminelle Læs mere
Af Mikael Jalving
24.07.21, 14:00
Stille flanerer vi rundt mellem venners statusopdateringer, hashtags og parader af selvgodhed, det er en flyvetur ind i intetheden. Læs mere
Af Utku H. Güzel
23.07.21, 19:00
Hvis man begynder at kræve regler og normer, som er meget fjernt fra nutidens Danmark, indført, må man også forvente en modstand fra majoriteten i landet. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
23.07.21, 14:45
Breivik var et ødelagt menneske, der hadede alt, hvad hans diplomatfar stod for Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
23.07.21, 14:00
Tager vi overhovedet ved lære af naturkatastroferne? Ikke meget tyder på det, for regeringen taler om klimaplan, som når små børn skriver ønskeseddel til jul. Læs mere