<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Isabella Arendt

Blog: Vi har brug for decentralisering - ikke mere fra strukturreformens fader

Der er brug for decentralisering. Der er brug for en helt grundlæggende erkendelse af, at der i Danmark er millioner af voksne mennesker, som selv kan tage ansvar for deres liv og hverdag.

Blog: Har fornuften da fuldstændig forladt udlændingepolitiken?

At sende en velintegreret, dansktalende ung kvinde ud af landet bare for at fremstå hårdere end de andre er grumt - og dumt! Både for Danmark og for de mennesker, som det handler om.

Blog: Straf ikke børn for forældres landsforræderi

Det er forståeligt, at man kan føle sig fristet til at bruge forældrenes gerninger til at svigte sit ansvar, men det gør det ikke mere rigtigt.

Blog: Der er ikke meget frihed tilbage i kvindekampen

I dag er det så meningen, at jeg skal gå på barrikaderne for kvindekamp og argumentere for lige netop min udgave af at være kvinde. Det vil jeg altså ikke! Jeg vil hellere have familiens suverænitet tilbage, sikre frihed til at vælge sin hverdag og så ellers ikke blande mig i, hvor mange hjemmepassere, direktører, politikere, musikere eller barslende kvinder, der er. Det må de selv om.

Blog: Københavns Kommune skal ikke bestemme min sengetid

Vi er voksne mennesker, og der må også fra kommunens side være tillid til, at vi som udgangspunkt kan færdes i byen frit og med ansvar, uden at ordensmagten skal sende os hjem i seng.

Blog: Når andre borgerlige er stille tør jeg godt sige: “STOP!”

Jeg havde næsten forventet, at DF ville slække på ligestilling og menneskerettighederne. Jeg er dog forundret over, at hverken Søren Pape eller Jakob Ellemann-Jensen siger fra. Hvor blev de anstændige borgerlige af?

Blog: Jeg er ikke villig til at ofre de unge mentale trivsel for folkesundhedens skyld

Jeg har på egen krop prøvet at få ungdommen ødelagt af selvskade. Det tog mig seks år at komme ud af det igen og få smilet tilbage i øjnene. Jeg er ganske enkelt ikke villig til at sætte tusinder af unges trivsel, livslyst og ungdom på spil i flere år frem.

Blog: Vi skal opruste kampen imod negativ social kontrol

I Danmark skal man frit kunne vælge uddannelse, kæreste, trosretning og politisk overbevisning. Alle former for undertrykkelse af åndsfriheden eller fratagelse af basale rettigheder skal vi sige tydeligt fra overfor og hjælpe ofrene ud af - uanset om det er Fatima, Ander, Ali eller Mette, som oplever at være mindre frie, end deres danske medborgere.

Blog: Sverige tager guldet i omsorg for syge børn - det kan vi gøre bedre

Efter at have argumenteret for borgerforslaget på sociale medier, er det nu nået frem til Folketinget. Syge børn skal passes hjemme. Syge børn skal have ret til at være hjemme.

Blog: Offentligt ansatte har brug for tid og moral – ikke ratings og kold distance

Sårbare mennesker, patienter, børn og ældre bliver reduceret til kunder. Omsorg kan ikke sættes på formel og kan ikke sammenlignes med ratingsystemer brugt til at bedømme en pizza.

Blog: Vaccinepas er solidaritet – alt andet er smålighed

Lad os få gang i hverdagen for danskere og virksomheder, så hurtigt vi kan. Vaccinen er gratis, og man kan helt selv vælge til eller fra. Mens jeg venter, håber jeg, der er nogle med et vaccinepas i lommen, som vil skåle en ekstra gang for alle os, som venter lidt endnu.

Blog: Der er to måder at være borgerlig på - nu skal Venstre bestemme sig!

Går Venstre mod KD, midten og de klassiske borgerlige værdier, som er at frie og lige mennesker har magt i eget liv. Eller går de mod højre mod et nationalt syn på staten som vogter af tanker, tro, skægvækst og kvinders tøj?

Blog: Grøn godstransport kan være løftestang for brint og kernekraft

Regeringens “grønne” reform af transportområdet giver et tiltrængt skub til den grønne omstilling. Min umiddelbare reaktion var da også begejstring. Men ved nærmere eftersyn er der flere huller i planen.

Blog: Regeringen vil presse familierne ud af erhvervslivet

Det kan vække undren, at regeringen tredobler generationsskifteskatten, når vores naboer i Norge og Sverige med stor succes har afskaffet den, og derved understøtter mange af de virksomheder, der er livsblodet for et bredt og mangfoldigt erhvervsliv.

Blog: Nej, staten skal ikke spionere mod vores holdninger på Facebook

Endnu engang lægger regeringen op til at tage basale rettigheder fra borgere i Danmark. Endnu engang går det ud over lovlydige religiøse mennesker, hvis menneskerettigheder regeringen er villige til at ofre i kampen mod islam. Vi vinder ikke kampen mod radikaliseret islam ved at indføre samme frygt, som de bruger.

Blog: Vi bliver nødt til at kunne se både det store billede og det enkelte menneske

Helt almindelige danskere, som begrænses af coronaregler, som ikke giver mening og som ikke udviser forståelse for deres behov. Én af de helt almindelige danskere er Julie, som er studerende og mor. Hun har givet mig lov til at dele hendes historie med jer.

Blog: Lovbrud bliver ikke lovligt, af at kalde det en “fejl” og så bare fortsætte derudaf

Regeringen sætter alle minkavlere i den svære situation, at de enten kan følge loven eller statsministeren. Det er simpelt hen ikke være sådan, at statsministeren og loven er på hvert sit hold.

Blog: Vi står i en kamp mellem frihed og ondskab - ikke mellem muslimer og kristne

I et frit land dømmes man for det man GØR. Ikke den man ER. Det er netop den frihed, vi kæmper for. Terroristerne dømmer mennesker for deres tro, nationalitet eller etnicitet. Man er truet, fordi man er kristen, fransk eller hvid. Den retorik må vi ikke tage til os. Så har ondskaben vundet.
Mere
Profil
Isabella Arendt (f. 1993) er formand for KD - Kristendemokraterne. Hun siger ofte noget om børn og brænder for alt, der har med vores hverdag og familieliv at gøre. Derudover er hun inkarneret klimaoptimist med tillid til det gode i mennesker. Hun har arbejdet med lykkeforskning, skrevet rapporter om arbejdslyst og er uddannet bachelor i statskundskab. Privat er hun gift med Caspar og bor i København.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
19.04.21, 15:23
Kineserne klasker sig på lårene af grin over USA’s og Vesteuropas kurs mod den multietniske afgrund. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
18.04.21, 14:30
Hallo, hallo, er du til stede, Lars? Læs mere
Af Mikael Jalving
18.04.21, 10:00
Tak til den store tyske menneskekender Arthur Schopenhauer, der allerede for 200 år siden slog fast, at viljen er umættelig og ideologisk. Læs mere
Af Nauja Lynge
17.04.21, 17:57
Samtidig bæver jeg ved reaktionerne fra både EU og Danmark. Læs mere
Af Martin Ågerup
17.04.21, 13:09
Fastholdelsen af forsamlingsforbud på 10 tilsidesætter en grundlovssikrede rettigheder uden saglig grund Læs mere
Af Marie Høgh
16.04.21, 14:00
Hvis du tror, at socialdemokraterne er nationalkonservative, er du faldet for et snedigt orkestreret blændværk. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
16.04.21, 11:35
Der er desværre nu kun ét parti i Danmark, som ikke køber Socialdemokratiets nye absurde samfundskontrakt. Læs mere
Af Isabella Arendt
16.04.21, 08:11
Der er brug for decentralisering. Der er brug for en helt grundlæggende erkendelse af, at der i Danmark er millioner af voksne mennesker, som selv kan tage ansvar for deres liv og hverdag. Læs mere
Af Henrik Dahl
15.04.21, 23:42
Vi er inødt til at genoverveje hele det spørgsmål om indoktrinering i folkeskolen, man diskuterede i 1970’erne. Der skal være metodefrihed og åbenhed i folkeskolen. Men der må også være nogle retningslinjer som sikrer, at det kontroversielle ikke bliver forklædt som det ukontroversielle. Læs mere