Isabella Arendt

Blog: Hvor længe skal vi have tålmodighed med en reform, der ikke virker?

Da reformen blev indført, mente regeringen, at vi bare skulle være tålmodige, så ville den virke. Nu er den igen evalueret og dumper – til -3 endda. Hvor længe skal vi vente? Hvor længe skal vi være tålmodige, i et håb om at reformen virker »lige om lidt«?

Blog: En ny karakterskala er mistrivsel bare uden -3

Intentionen fra SF om en ny karakterskala er god, men deres løsning er mere af det samme. Et reelt forsvar for eleverne og deres trivsel ville være, hvis SF ville opgive deres skolereform og give skolerne magten tilbage.

Blog: Du er ikke en demokratisk skurk, fordi du stemmer på et lille parti

Der er mange små partier, som opstiller til Folketinget. Det giver en risiko for stemmespild, som kan koste de borgerlige magten, hvis for mange borgerlige stemmer ikke konverteres til mandater. Vi bliver nødt til at tage en ordentlig debat om stemmespild. Mit indlæg er langt, indigneret og på tide.

Blog: Til Martin Ågerup: Jeg kan hjælpe dig med dine topskattekvaler

Martin Ågerup skriver i sin seneste blog, at topskatten i Danmark er hæmmende for væksten og derfor uretfærdig. Hvorvidt den hæmmer væksten, vil jeg ikke udtale mig om her. Til gengæld vil jeg gerne give dig et argument for dens uretfærdighed, som jeg tror, du vil kunne lide: Den nuværende topskat hæmmer friheden for familierne.

Blog: “Børnenes statsminister” gør mere for rygere end for børn!

1 pædagog mere for hvert 185. barn. Det er en ommer, SF. Det er en ommer, kære regering. At ville være børnenes statsminister er en titel, man skal fortjene – i børnehøjde – ikke et slogan, man kan lyve om i valgkampen.

Blog: Socialdemokratiet har tabt kampen om Sjælsmark - men krigen er ikke slut

Kampen om Sjælsmark stod længe og hårdt. Alt for mange år har børn været fanget i fængselslignende forhold og hvor deres trivsel og psyke langsomt er ødelagt. Det er dog ikke hele krigen, der er vundet.

Blog: Regeringen svigter psykiatrien – igen

Tja. Jeg har ikke den store tillid til, at regeringen læser med her. Og heller ikke tillid til, at regeringen holder sine valgløfter. Desværre.

Blog: Merle er 3 år - og allerede alene i verden

Staten holder på forældrenes penge med den ene hånd og svigter forældrenes børn med den anden. En stat der ikke passer på sine mindste borgere er ganske enkelt uværdig til at modtage forældrenes hårdt tjente skattekroner!

Blog: Statsborgerskabssagen – er regeringen ved at snige enevælde ind i vores demokrati?

At loven tilmed er hastet igennem Folketinget – tja, man kan mistænkes til at tro, at det netop var regeringens hensigt, at folkestyret ikke kunne nå at tage stilling til forslaget? Ingen nok så usikker situation i Syrien kan retfærdiggøre dette brud på demokratiets byggesten.

Blog: Ros til friskolerne for at kæmpe for tilliden, når nu regeringen ikke gør det

Mit bud er, at regeringen er så vant til tal og regneark, når de ser på mennesker, at de helt har glemt, hvad faglighed er. De er blevet ude af stand til at vise tillid og kan kun tage stilling til mennesker, hvis menneskets hele fremtid bliver reduceret til 10 eller 4.

Blog: Det er udemokratisk at ville definere danske værdier

Hver gang man definerer noget, så putter man det i en kasse, lukker låget på kassen og skærer det væk, som måtte stikke udenfor i sprækkerne.

Blog: Tillid fra en rød regering – jeg skal se det, før jeg tror det!

Dejligt, hvis socialdemokraterne vil til at skabe tillid. Hvis de vil af med bureaukratiet. Hvis de vil give danskerne mere frihed, og hvis de virkelig vil være børnenes minister. Men jeg skal se det, før jeg tror det!

Blog: Religiøs tolerance er truet i Danmark

Vi kan lære noget af USA, når det kommer til offentlig tro.

Blog: Vi aner jo ikke, hvad bæredygtighed er

Tomater fra Spanien, grise fra Danmark, køer, der prutter, og den evige dårlige samvittighed, når det kommer til økologi. Vi aner jo faktisk ikke, hvad bæredygtighed er.

Blog: Kvinder i politik – hvorfor er mit køn så vigtigt for dig?

Der findes politikere og så findes der kvindelige politikere. Findes der så også landshold og kvindelandshold?

Blog: Øremærket barsel er statsligt overformynderi

Forældrene er fint i stand til selv at tage stilling til, hvordan hverdagen skal fungere hos dem. Det er statsligt overformynderi af værste skuffe at tro, at staten skal have en holdning til mænds barsel.

Blog: Jeg er borgerlig – ikke liberal

Der er opbrud i den borgerlige lejr for tiden. Venstre kan ikke holde styr på tropperne. Det er ganske naturligt, for de mange borgerlige partier er ikke alle liberale.

Blog: Første skoledag i præstationssamfundet

I dag er første skoledag for tusinder af børn. Spændte forældre og dygtige lærere er klar til at gøre dagen til noget særligt. Alt ånder instavenlig idyl, hvis staten ville blande sig udenom!
Profil
Isabella Arendt (f. 1993) er formand for KD - Kristendemokraterne. Hun siger ofte noget om børn og brænder for alt, der har med vores hverdag og familieliv at gøre. Derudover er hun inkarneret klimaoptimist med tillid til det gode i mennesker. Hun har arbejdet med lykkeforskning, skrevet rapporter om arbejdslyst og er uddannet bachelor i statskundskab. Privat er hun gift med Caspar og bor i København.
Seneste blogs
Af Jens-Kristian Lütken
22.01.20, 10:46
Roundup er til gavn for både biodiversitet og klimaet, og et borgerforslag om at forbyde sprøjtemidler med glyfosat er båret af følelser, ikke fakta. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
21.01.20, 22:21
Eneste løsning mod Facebooks egenrådige fremfærd er lovgivning. Gøre det strafbart at forskelsbehandle politiske holdninger. Læs mere
Af Marie Høgh
21.01.20, 22:11
Biskopperne vil reducere Folkekirkens CO2-udledning med 70 procent inden 2030. Umiddelbart rummer det symbolpolitiske forslag varm luft nok til at opvarme alle landets middelalderkirker helt indtil undergangen og Kristi genkomst. Og mens vi venter, vil biskopperne åbenbart lægger kirkehus til den identitetspolitisk syge, ekstreme selvrealisering og overopmærksomhed på os selv, som desværre (næsten) altid følger klimaaktivismen. Læs mere
Af Henrik Højlund
21.01.20, 15:14
Mattias Tesfayes udtalelser om, at noget står over Gud, er tåbelige. Et samfund, som tror, at dets egne demokratisk vedtagne værdier er de højeste værdier og sandheder, ender med at udøve en form for skjult diktatur. Læs mere
Af Martin Ågerup
20.01.20, 20:45
Dollarmilliardærerne ejer ikke størstedelen af den globale formue, men 2,4 pct. Læs mere
Af Harun Demirtas
20.01.20, 14:52
En ny rystende rapport viser, at muslimske kvinder fortsat er udsat for social kontrol i forhold til deres ægteskab. Det skal der laves om på. Vejen går gennem moskeerne, hvor der skal gøres op med kvindeundertrykkende holdninger. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.01.20, 14:52
Nationalkonservative EU-modstandere fylder i debatten, men har ikke opbakning i befolkningen Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.01.20, 11:12
Politikerne kan ikke sidde den nuværende udvikling, hvor Facebook vurderer og blokerer, overhørig, og det kan blive farligt. Læs mere