Isabella Arendt

Blog: Hvis vi må samles i Bilka påskemorgen, skal kirkerne også være åbne

Selv om der bestemt også er behov for sild og øl fra Bilka, så vil jeg bestemt mene, at behovet for åndelighed er større påskemorgen. Det ville klæde de borgerlige partier at kæmpe bare en anelse for også vores kulturelle og åndelige liv i denne tid – ikke kun vores forbrug.

Blog: Klimabevidste unge skal vise deres ansvar nu for at undgå massivt hykleri

Der risiko for, at mange unge begår så stort et hykleri, at det vil fratage dem al troværdighed i alle klimadebatter fremover. Jeg taler her til de unge, som ikke bliver indenfor i disse dage.

Blog: Vi mangler akut hjælp til iværksættere og små virksomheder, som regeringen ikke har set endnu

Er man en lille virksomhed eller en iværksætter, som lønner sig selv og måske få andre, er man særligt udsat lige nu. Der er ikke råd til at holde virksomheden i live i en længere periode uden indtægter. Dem har regeringen indtil videre ikke set – og de er helt særligt sårbare.

Blog: Christiansborg vil nu ensrette igen. Denne gang står plejehjemmene for tur

Hvis vi vil bevare magt og ansvar i kommunerne. Hvis kommunalvalget i 2021 skal give mening, så skal borgernes stemme også gøre en forskel. Det gør den kun, hvis der er reel frihed til, at kommunerne kan styre, som de vil.

Blog: Kære totalitære regering: Religiøse børnehaver er en vigtig del af demokratiet

Det eneste udemokratiske i denne sag er, at vi har en regering, som agerer tankepoliti og vil tage borgernes frihed fra dem ved at overtage opdragelsen af forældrenes børn og bestemme, hvad der er rigtigt og forkert at mene!

Blog: Socialisterne slår til igen - alt, man ikke kan lide skal være forbudt?

SF synes, topchefer tjener for mange penge. Det vil de nu forbyde. Jeg synes, at SF har adskillige forkerte holdninger til samfundet - men har dog ikke tænkt mig at forbyde dem at fremstille forslag, jeg ikke er enig med.

Blog: Hvor længe skal vi have tålmodighed med en reform, der ikke virker?

Da reformen blev indført, mente regeringen, at vi bare skulle være tålmodige, så ville den virke. Nu er den igen evalueret og dumper – til -3 endda. Hvor længe skal vi vente? Hvor længe skal vi være tålmodige, i et håb om at reformen virker »lige om lidt«?

Blog: En ny karakterskala er mistrivsel bare uden -3

Intentionen fra SF om en ny karakterskala er god, men deres løsning er mere af det samme. Et reelt forsvar for eleverne og deres trivsel ville være, hvis SF ville opgive deres skolereform og give skolerne magten tilbage.

Blog: Du er ikke en demokratisk skurk, fordi du stemmer på et lille parti

Der er mange små partier, som opstiller til Folketinget. Det giver en risiko for stemmespild, som kan koste de borgerlige magten, hvis for mange borgerlige stemmer ikke konverteres til mandater. Vi bliver nødt til at tage en ordentlig debat om stemmespild. Mit indlæg er langt, indigneret og på tide.

Blog: Til Martin Ågerup: Jeg kan hjælpe dig med dine topskattekvaler

Martin Ågerup skriver i sin seneste blog, at topskatten i Danmark er hæmmende for væksten og derfor uretfærdig. Hvorvidt den hæmmer væksten, vil jeg ikke udtale mig om her. Til gengæld vil jeg gerne give dig et argument for dens uretfærdighed, som jeg tror, du vil kunne lide: Den nuværende topskat hæmmer friheden for familierne.

Blog: “Børnenes statsminister” gør mere for rygere end for børn!

1 pædagog mere for hvert 185. barn. Det er en ommer, SF. Det er en ommer, kære regering. At ville være børnenes statsminister er en titel, man skal fortjene – i børnehøjde – ikke et slogan, man kan lyve om i valgkampen.

Blog: Socialdemokratiet har tabt kampen om Sjælsmark - men krigen er ikke slut

Kampen om Sjælsmark stod længe og hårdt. Alt for mange år har børn været fanget i fængselslignende forhold og hvor deres trivsel og psyke langsomt er ødelagt. Det er dog ikke hele krigen, der er vundet.

Blog: Regeringen svigter psykiatrien – igen

Tja. Jeg har ikke den store tillid til, at regeringen læser med her. Og heller ikke tillid til, at regeringen holder sine valgløfter. Desværre.

Blog: Merle er 3 år - og allerede alene i verden

Staten holder på forældrenes penge med den ene hånd og svigter forældrenes børn med den anden. En stat der ikke passer på sine mindste borgere er ganske enkelt uværdig til at modtage forældrenes hårdt tjente skattekroner!

Blog: Statsborgerskabssagen – er regeringen ved at snige enevælde ind i vores demokrati?

At loven tilmed er hastet igennem Folketinget – tja, man kan mistænkes til at tro, at det netop var regeringens hensigt, at folkestyret ikke kunne nå at tage stilling til forslaget? Ingen nok så usikker situation i Syrien kan retfærdiggøre dette brud på demokratiets byggesten.

Blog: Ros til friskolerne for at kæmpe for tilliden, når nu regeringen ikke gør det

Mit bud er, at regeringen er så vant til tal og regneark, når de ser på mennesker, at de helt har glemt, hvad faglighed er. De er blevet ude af stand til at vise tillid og kan kun tage stilling til mennesker, hvis menneskets hele fremtid bliver reduceret til 10 eller 4.

Blog: Det er udemokratisk at ville definere danske værdier

Hver gang man definerer noget, så putter man det i en kasse, lukker låget på kassen og skærer det væk, som måtte stikke udenfor i sprækkerne.

Blog: Tillid fra en rød regering – jeg skal se det, før jeg tror det!

Dejligt, hvis socialdemokraterne vil til at skabe tillid. Hvis de vil af med bureaukratiet. Hvis de vil give danskerne mere frihed, og hvis de virkelig vil være børnenes minister. Men jeg skal se det, før jeg tror det!

Blog: Religiøs tolerance er truet i Danmark

Vi kan lære noget af USA, når det kommer til offentlig tro.
Mere
Profil
Isabella Arendt (f. 1993) er formand for KD - Kristendemokraterne. Hun siger ofte noget om børn og brænder for alt, der har med vores hverdag og familieliv at gøre. Derudover er hun inkarneret klimaoptimist med tillid til det gode i mennesker. Hun har arbejdet med lykkeforskning, skrevet rapporter om arbejdslyst og er uddannet bachelor i statskundskab. Privat er hun gift med Caspar og bor i København.
Seneste blogs
Af Alex Vanopslagh
27.03.20, 17:13
Corona-krisen er besværlig at håndtere politisk. Og selvom tiden er ikke til politisk skyttegravskrig og rævekager, er der dog en række politiske diskussioner, der efterhånden trænger sig på. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
27.03.20, 13:30
Der er andet og mere end Netflix og news at holde sig til. Find ind i litteraturens store fortællinger, der kan vise os menneskets sårbarhed og sætte vores udsatte tilværelse i perspektiv. Læs mere
Af Henrik Højlund
27.03.20, 12:18
For mange af os er det lidt som en ferie, men så alligevel ikke. Vi savner hverdagen med alle dens konsekvensfuldhed. Læs mere
Af Isabella Arendt
27.03.20, 07:36
Selv om der bestemt også er behov for sild og øl fra Bilka, så vil jeg bestemt mene, at behovet for åndelighed er større påskemorgen. Det ville klæde de borgerlige partier at kæmpe bare en anelse for også vores kulturelle og åndelige liv i denne tid – ikke kun vores forbrug. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
26.03.20, 20:49
Det ved vi ikke, men kombinationen af en enorm uproduktiv indvandrerbefolkning – i snit – og en økonomisk nedsmeltning gør det til en mulighed, til en sandsynlighed. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
26.03.20, 15:58
Med Covid-19 som undskyldning bliver demokratiet sat helt ud af kraft i Ungarn Læs mere
Af Signe Munk
26.03.20, 15:30
Vi skal rose hinanden, for danskerne har gjort det, som skulle til. Det, man bør, og ikke det, man har lyst til. Vi er mennesker med sociale behov, så isolation er faktisk ret svært for de fleste. Men det går godt. Læs mere
Af Nauja Lynge
26.03.20, 12:16
Privathospitaler er blevet bedt om at lukke og aflevere udstyr, selvom de kan lukke ned med én dags varsel. Er det rigtigt at gøre? Læs mere
Af Rune Lund
25.03.20, 23:58
Påstanden om velfærdsstaten som en klods om benet på den private sektor har spillet fallit. Læs mere
Af Nauja Lynge
25.03.20, 20:34
Facebook har været udskældt, og mange af os midaldrende har hørt på, at Facebook er for gamle mennesker. Men lige nu er Facebook en god ven. Læs mere