Annonce
Harun Demirtas

Blog: Skovbrande får mere opmærksomhed, mens ældre brænder ihjel på landets plejehjem

Tonen hos politikerne eller medierne er ikke god nok. De svigter og stiller ikke de nødvendige spørgsmål! Kunne vi have reddet de ældre fra branden, hvis der var ansatte nok?

Blog: Hvor stammer denne muslimforskrækkelse fra?

Når du stempler kvinder med tørklæder som undertrykte, hvorfor bliver du så ikke glad, når du ser dem ude og arbejde og endda har taget en uddannelse?

Blog: Hæng et sygehusskilt på væggene: Vi behandler ikke racister

Er du virkelig i tvivl om, hvorvidt en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes. For du får ikke lov til at fravælge en pga. udseende eller religion

Blog: Nogle gange forstår jeg ikke demokratiet. Men det er også nok, fordi jeg er muslim

Mener vi danskere virkelig, at enhver, der kaster med mudder og taler ned til udlændinge, skal vælges? Har vi ingen krav til politikerne om vores fremtid?

Blog: Erdogan kan få en overraskelse fra kurderne i morgen

Erdogan har god grund til at frygte kurdernes stemmer. De risikerer at gøre hans politiske liv meget, meget besværligt.

Blog: Hvorfor leger Sophie Løhde blind og døv over for årsagerne til sygefravær?

Ingen glæder sig over at ringe til sin leder, melde sig syg og ligge med feber og en tung og dårlig samvittighed derhjemme, fordi ens kollega nu må løbe endnu stærkere.

Blog: Tyrkiet går til valg, og kurderne kan afgøre Erdogans fremtid

Tyrkerne går til et valg, som bliver et af de vigtigste i Tyrkiets historie. Og ironisk for Tyrkiet kan det blive kurderne, der sidder med den afgørende stemme.

Blog: Omskæring er ikke religionsfrihed. Det er ren tvang!

Hvis de omskårede mænd vælger at konvertere til kristendommen eller blive ateister, så skal de stakkels mennesker for evigt bære en anden religions tegn på deres krop resten af deres liv, selv om de mentalt ikke føler sig som en del af den.

Blog: Forbyd omskæring af drenge

Et barn må ikke blive et forretningsformål eller udsættes for et indgreb, som aldrig kan laves om, og som i høj grad kan krænke ens selvopfattelse.

Blog: Homoseksuelles befrielse er forbundet med de heteroseksuelles frihed

Først skal de heteroseksuelle gøre op og søge friheden. LGBT-personer bliver begrænset, fordi de heteroseksuelle ikke er sat fri.

Blog: Sygeplejersker er ikke legoklodser, der kan skiftes ud efter forgodtbefindende

Vi kan ikke blive ved med at behandle mennesker som objekter - vi kan ikke drive hospitaler som fabrikker, der kun fokuserer på tal.

Blog: Fingrene væk fra seniorerne

Hvis vi i en overenskomstforhandling ser dem mere som en udgift i stedet for en ressource, der kan gavne samfundet og vores nye kollager på arbejde, er vi altså langt fra målet.

Blog: Kampen for ordentlige arbejdsforhold er en kamp for alle danskere #OK18

Det er kampen for anerkendelse, men også bedre vilkår for dig, så du kan få bedst mulig hjælp, når du har brug for den.

Blog: Erdogan truer med tre millioner flygtninge i Tyrkiet

Mens EU var fokuseret på ulemperne ved flygtninge, havde Erdogan lagt en plan for sin fremtid.

Blog: Skal vi straffe flygtninge, fordi politikerne mislykkedes med integrationspolitik?

Der er ingen tvivl om, at de borgerlige er kommet til magten på grund af deres hårde tone mod flygtninge og udlændinge. Men når også de røde kopierer samme politik for at forøge deres stemmer, sætter de så ikke deres verdensberømte grundholdninger til salg?

Blog: Hvorfor skal ministerier og styrelser være mere værd end sygeplejersker? De skal også omplaceres

Selvom sygeplejerskerne i årevis er blevet omrokeret, har en statsminister aldrig stået halvnervøst frem og meddelt dem og hele offentligheden om det.

Blog: Hvorfor skal religionen bestemme, om man skal være til mænd eller kvinder?

Religionen skal ikke bestemme over ens liv, frihed og livsstil. Og heller ikke, om man er til mænd eller kvinder.

Blog: Sygeplejersker har fortjent en bemærkelsesværdig lønforhøjelse #sophieslønfest

Sygeplejersker er en faggruppe, man trækker på, når sundhedsvæsenet skal spare eller kommer i klemme, men godt nok mærkeligt, at det også er den faggruppe, der er lavtlønnet, og hvor deres kvalifikationer på ingen måder afspejles i lønnen.

Blog: Hvorfor skal politikere tvinge os til at veje fru Jensens plejebehov mod et liv, der er på flugt?

Skal vi nu skabe et land, hvor hver enkelt skal opdrages til altid at handle for egennytte og ego, hvor det altid skal en tur igennem regnebrættet, før man kan række en hånd til nogen?
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Kommentar: Folk siger, at de veluddannede drikker

Henrik Jensen
Men de siger ikke, hvorfor de veluddannede drikker. Måske er det en dårlig vane fra studietiden, for de unge drikker ad Pommern til, mens de læser. Jo længere uddannelse, jo mere druk.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her