Harun Demirtas

Blog: Pas på dem, der passer på dig

Presset på det danske sundhedspersonale er i forvejen stort, og det er ikke kun dem på hospitalerne. Også ude i kommunerne er der pres på dem, der passer på os. Vi skal for alt i verden undgå det kaos, vi bla. har set i Italien.

Blog: Ved at desinficere hele jorden kan vi måske udrydde corona. Men intet kan rense os for den umenneskelighed, der har ramt den græske kyst

Det er ikke corona men vores manglende samvittighed og empati for de svageste, der ender med at udrydde os fra jordkloden.

Blog: Selvfølgelig kan en soldat bære tørklæde!

I dagens Danmark vil man have, at man tænker sig om, inden man omtaler en mand for “han” fordi vi gerne vil være førende, når det handler om frisind, men når det kommer til tørklædet, vil vi være gammeldags.

Blog: Kære Pia Kjærsgaard, du kan starte med at lære dine børnebørn at opfatte sig selv ligeværdige med alle børn i Danmark

Tænk, at mens en rektor råber om hjælp for at gøre op med den diskrimination og splittelse af børn, hans skole er ramt af, råber Pia Kjærsgaard for det modsatte og skaber endnu mere frygt og splittelse. Hun bør skamme sig!

Blog: Tag magten over mørkemandsmoskeer - det er vejen til at få bugt med social kontrol

En ny rystende rapport viser, at muslimske kvinder fortsat er udsat for social kontrol i forhold til deres ægteskab. Det skal der laves om på. Vejen går gennem moskeerne, hvor der skal gøres op med kvindeundertrykkende holdninger.

Blog: Hop af cyklen, hvis ikke du kan overholde reglerne!

Godt nok skal man ikke have et kørekort for at være cyklist. Men måske er vi nødt til at slå fast, at ikke alle kan være cyklister!

Blog: Jeg elsker at være sygeplejerske - og du kan stadig stole på os

Selvfølgelig findes der gode historier. Dem skal vi takke for. Jeg håber derfor inderligt også, at vores statsminister nævner os i sin tale i morgen aften og minder os om, at selvfølgelig kan vi stadig stole på og takke Danmarks sygeplejersker og andre sundhedspersonale.

Blog: Det er ikke haram at danse

Man er ikke ”den perfekte muslim”, hvis man fravælger en fest. I stedet sætter man sig bare uden for fællesskabet og udøver selv en farlig sindelagskontrol

Blog: Ti minutters hjælp og en Panodil får ikke flygtninge til at blive i Danmark

Jeg væmmes over de politikere, der sætter sig imod, at vi hjælper afviste udlændinge - bare fordi de er dem, de er. Og selv om mange frivillige er villige til at hjælpe.

Blog: Hvad nu, hvis lille Ali hed Jens? Ville I så også lade ham i stikken?

I Danmark vil vi altid beskytte børn mod farlige forældre. Altså medmindre de er børn af IS-krigere. Det hænger ikke sammen. Lad bare forældrene mærke det samme mørke, som de har kastet over andre. Men børnene – dem skal vi sørge for.

Blog: Det er skægt! Kurt Westergaard er kunstner, men Jonas Eika er en forfatterklovn

Når man omtaler Kurt Westergaard i dag, huskes han nærmest som en helt, fordi han gjorde det, han synes kunstnerisk var vigtigst, og han gav samfundsdebatten om religion en stemme. Men Jonas Eika bliver stemplet som en forfatterklovn eller en, der bør skamme sig, selv om hans intention om debat sådan set er det samme.

Blog: Du er ikke i stand til at vurdere min danskhed, Jalving!

Jeg føler mig dansk, du føler dig dansk! Hvorfor føles det altid nemmere at bede et menneske, der har udenlandske rødder at forlade Danmark, til trods for at vedkommende har et hjerte, der slår kun for Danmark?

Blog: Hvor har du egentlig tænkt dig at rejse hen, Mette Thiesen?

Mette Thiesens synspunkter siger meget mere om hendes falske kærlighed til Danmark, end det siger om mig og min danskhed

Blog: Du synes, dansk statsborgerskab er en gave, men hvorfor gør du selv grin med det?

Nogle gange ville jeg ønske, at alle Dansk Folkepartis og Nye Borgerliges folketingsmedlemmer skulle gå igennem statsborgerskabsprocessen. Man kunne godt have en mistanke om, at de ville dumpe undervejs

Blog: Ingen skal tvinges til at springe ud som homoseksuel over for deres kolleger, men ingen skal heller tvinges til at skjule det

Vi er ikke så langt, at der i dag er et decideret tredje arbejdsmarked for LGBT+ personer lige nu, men hvis politikerne ikke handler snart og søsætter initiativer, må det altså ikke overraske nogen, hvis vi snart får et LGBT+ arbejdsmarked

Blog: Hvorfor integrere sig, når landet pisser på en?

Når et menneske får en invitation til indirekte at takke af og skride fra dette land, kan man ikke længere argumentere for, hvorfor det skulle kunne betale sig at integrere sig i dette land, når landet pisser på en.

Blog: Politikere, hvilken slags sygeplejerske vil I have?

Et godt sundhedsvæsen og gode sygeplejersker er ikke gratis. Skal politikerne indfri deres valgkampsløfter, skal der investeres i sygeplejerskers uddannelse, arbejdsforhold og løn.

Blog: Jeg vil i aften tage ekstra glitter på. Kun for Pia K.'s skyld

Jeg synes, det er dybt respektløst, at hun bruger ordet “for bøsset” som nedværdigende i hendes udtalelser.
Mere