Harun Demirtas

Blog: Ikke kun kvinders ære, men også mænds manddom bliver målt på den dråbe blod

Selv om bekymringer er vigtige, er vejen frem ikke at imødekomme uvidenheden med industrialisering af rekonstruktionen af mødomme. Det er ikke med blod, men med viden, vi skal vaske fordommene væk. Og et forbud er første skridt.

Blog: Danske værdier og kvindefrigørelsen er palaver. Tørklædeforbud er for at pine muslimer

En stor del af sundhedsvæsnet og især social- og sundhedsområdet bliver løftet af ikkevestlige kvinder. Politikere som Vermund og Krarup bør være taknemmelige for det.

Blog: Ingen bliver sygeplejerske for at blive syg eller få en dårlig løn

Hvis en sygeplejerske skal holde stress, undernormeringer og dårlige vilkår ud, er der nødt til at komme et udspil, der kompenserer for det.

Blog: Bland sygeplejersker uden om jeres diskriminerende politik

Sygeplejen bygger ikke på mistillid og mistænkeliggørelse af menneskers sygdom. Det må Skive Kommune og Kristian Jensen forstå

Blog: Danmark falder ikke fra hinanden, hvis man giver et stykke kartoffel til et barn på fem år

Det handler ikke om en kartoffel. Det handler om, hvordan børnene kommer til at huske og bedømme os i fremtiden.

Blog: Jeg vidste ikke, at du talte dansk, undskyld

Tjeneren talte dansk til min ven, men han havde talt engelsk til mig. Hvorfor talte han ikke dansk til mig?

Blog: I forskelsbehandler. Selv de kriminelle!

Der er jo langt flere tidligere kriminelle ude i det danske samfund end de godt 100, der kommer til at blive placeret på Lindholm.

Blog: At kalde en sygeplejerske for landsforræder, fordi hun redder liv, er uacceptabelt!

Det er skræmmende, at nogen synes, en sygeplejerske er en landsforræder, fordi hun hjælper mennesker, der er på flugt fra krig, fattigdom og død. Men også det, at der er mennesker med dette forfærdelige menneskesyn i Danmark.

Blog: Sandsynligheden for, at sygeplejersker vender tilbage til et fag, hvor forholdene er mere pressede end før, er meget lille

En troværdig og realistisk plan kræver, at man tager fat på sygeplejerskernes arbejdsvilkår nu, også lokalt. Det er lokale politikernes handlinger, vi tager udgangspunkt i og bedømmer Folketinget på.

Blog: Socialdemokratiet er ramt af demens. Hvordan kan de glemme, at deres parti er født af hårdtarbejdendes kamp, siden de nu straffer hårdtarbejdende læger?

Det er yderst farligt at tvinge sundhedspersonale til at tage et arbejde, de ikke har lyst til, da det i sidste ende kan gå ud over menneskeliv, som de hver dag holder mellem hænderne.

Blog: Islamisterne er enige med Martin Henriksens (DF) holdning til offentligt ansattes tørklæde

Islamisterne er glade, hvis kvinden bare bliver hjemme, passer børn, laver mad og beder fem gange i døgnet. Bekæmpelsen af kvindeundertrykkelsen sker således ikke ved at forringe, men derimod ved at styrke kvindernes økonomiske muligheder.

Blog: Puttemiddage, sexsygdomme og stressede unge. Indfør sundhedsplejerskebesøg på gymnasierne!

Efter 9. klasse er der mange unge over 16 år, der falder mellem to stole og først bliver opdaget, når det er for sent. Nu bør vi handle!

Blog: Nye Borgerlige bøjer sig for Islam og vil give Islam lov til at bestemme over demokratiet i Danmark

De må leve med, at vi, som lever op til kravene og er forelskede i Danmark, får statsborgerskab og vores demokratiske rettigheder og stemmer på de rigtige politikere, der taler demokratiet op frem for fascisme.

Blog: Kære DF: Hvorfor vil I gøre dansk statsborgerskab værdiløst?

Kære DF: Vil I ikke spare os for jeres palaver om, at tvang er nødvendigt for demokratiets overlevelse?

Blog: Skovbrande får mere opmærksomhed, mens ældre brænder ihjel på landets plejehjem

Tonen hos politikerne eller medierne er ikke god nok. De svigter og stiller ikke de nødvendige spørgsmål! Kunne vi have reddet de ældre fra branden, hvis der var ansatte nok?

Blog: Hvor stammer denne muslimforskrækkelse fra?

Når du stempler kvinder med tørklæder som undertrykte, hvorfor bliver du så ikke glad, når du ser dem ude og arbejde og endda har taget en uddannelse?

Blog: Hæng et sygehusskilt på væggene: Vi behandler ikke racister

Er du virkelig i tvivl om, hvorvidt en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes. For du får ikke lov til at fravælge en pga. udseende eller religion

Blog: Nogle gange forstår jeg ikke demokratiet. Men det er også nok, fordi jeg er muslim

Mener vi danskere virkelig, at enhver, der kaster med mudder og taler ned til udlændinge, skal vælges? Har vi ingen krav til politikerne om vores fremtid?

Blog: Erdogan kan få en overraskelse fra kurderne i morgen

Erdogan har god grund til at frygte kurdernes stemmer. De risikerer at gøre hans politiske liv meget, meget besværligt.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her