Annonce
Harun Demirtas

Blog: Homoseksuelles befrielse er forbundet med de heteroseksuelles frihed

Først skal de heteroseksuelle gøre op og søge friheden. LGBT-personer bliver begrænset, fordi de heteroseksuelle ikke er sat fri.

Blog: Sygeplejersker er ikke legoklodser, der kan skiftes ud efter forgodtbefindende

Vi kan ikke blive ved med at behandle mennesker som objekter - vi kan ikke drive hospitaler som fabrikker, der kun fokuserer på tal.

Blog: Fingrene væk fra seniorerne

Hvis vi i en overenskomstforhandling ser dem mere som en udgift i stedet for en ressource, der kan gavne samfundet og vores nye kollager på arbejde, er vi altså langt fra målet.

Blog: Kampen for ordentlige arbejdsforhold er en kamp for alle danskere #OK18

Det er kampen for anerkendelse, men også bedre vilkår for dig, så du kan få bedst mulig hjælp, når du har brug for den.

Blog: Erdogan truer med tre millioner flygtninge i Tyrkiet

Mens EU var fokuseret på ulemperne ved flygtninge, havde Erdogan lagt en plan for sin fremtid.

Blog: Skal vi straffe flygtninge, fordi politikerne mislykkedes med integrationspolitik?

Der er ingen tvivl om, at de borgerlige er kommet til magten på grund af deres hårde tone mod flygtninge og udlændinge. Men når også de røde kopierer samme politik for at forøge deres stemmer, sætter de så ikke deres verdensberømte grundholdninger til salg?

Blog: Hvorfor skal ministerier og styrelser være mere værd end sygeplejersker? De skal også omplaceres

Selvom sygeplejerskerne i årevis er blevet omrokeret, har en statsminister aldrig stået halvnervøst frem og meddelt dem og hele offentligheden om det.

Blog: Hvorfor skal religionen bestemme, om man skal være til mænd eller kvinder?

Religionen skal ikke bestemme over ens liv, frihed og livsstil. Og heller ikke, om man er til mænd eller kvinder.

Blog: Sygeplejersker har fortjent en bemærkelsesværdig lønforhøjelse #sophieslønfest

Sygeplejersker er en faggruppe, man trækker på, når sundhedsvæsenet skal spare eller kommer i klemme, men godt nok mærkeligt, at det også er den faggruppe, der er lavtlønnet, og hvor deres kvalifikationer på ingen måder afspejles i lønnen.

Blog: Hvorfor skal politikere tvinge os til at veje fru Jensens plejebehov mod et liv, der er på flugt?

Skal vi nu skabe et land, hvor hver enkelt skal opdrages til altid at handle for egennytte og ego, hvor det altid skal en tur igennem regnebrættet, før man kan række en hånd til nogen?

Blog: Hvis man behandler de offentligt ansatte som burhøns, skal man ikke fremstille den offentlige sektor, som om den producerer økologiske æg

Politikerne har skabt et system, hvor man som offentligt ansat bliver opdraget til at opfatte sig i en konkurrence, indtil det går op for en, kampen man kæmper, aldrig kan vindes. For man kan ikke konkurrere eller være i krig mod sig selv.

Blog: Vil I tage frokostpausen fra sygeplejerskerne? Betal lige for vores gratis arbejde først!

I stedet for at træde i karakter og løse de mange problemer, vi står i til halsen, stirrer de på vores 29 minutters pause. Det er - for at sige det ligeud - ren idioti!

Blog: Det er ikke julepynten og lysguirlanderne - men lyset fra kiosken, kebabhuset og pizzeriaerne der falder på Nørrebros gader til jul

Mens den lille August og Frederikke i andre dele af Danmark går julen i møde med masser af forberedelser med pynt på gaderne og lærer de danske traditioner, så lærer den lille Ahmad, Ali, Oskar og Cecilie derimod eid og ramadan på Nørrebro. De oplever kun julen enten hjemme eller på skolebænken, hvis de er heldige.

Blog: At skabe mirakler og håb i det danske sundhedsvæsen er også muligt

Godt nok kæmper vi mod effektiviseringer og et dokumentationssystem, der nogle gange driller os, men hvor er det dejligt, at det de fleste gange lykkes os at nå målet.

Blog: Det føles, som om Nørrebro langsomt er ved at løsrive sig fra Danmark

Når borgere ikke trygt kan gå på Nørrebro, når Nørrebro adskiller sig fra resten af Danmark, styrer alting selv, er ligeglade med love og regler, og når politikerne er bange for at blande sig i konflikten, ja, så er løsrivelse vel nærmest også det eneste, der kan få de voksne til at rejse sig af stolen og træde ind.

Blog: Det er ærgerligt, at Khaterah Parwani ikke har en onkel på borgen

Hvis man ignorerer organisationer som Exitcirklen, der har forstand på den kultur, er ledet af kvinder, der tør gå imod strømmen og kritisere islam, og gerne vil række hånden til flere, der ligner dem, så kan man aldrig få kvinderne med etnisk baggrund, der fylder krisecentrene i Danmark, ud og bryde tavsheden.

Blog: Tag nu styringen af moskeerne og sæt en stopper for det nybyggeri. Ved vi hvilken fundamentalisme, disse moskeer er bygget på?

Når du åbner dørene op for nye moskeer og imamer, selv om du ikke en gang har styr på dem, der er i Danmark i forvejen, som opfordrer til drab på jøder tre gader væk fra synagogen, låser du mange jøder indendørs med beskyttelse fra politi og militær.

Blog: Mistrivsel i sundhedsvæsnet skal løses, før kvaliteten kan forbedres

Rigshospitalet er Region Hovedstadens højest specialiserede hospital på mange områder. Men det er også det hospital, der ofte bærer flaget forrest, når de gælder om at være specialiseret i mistrivsel hos personalet.
Mere
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her