*

Forældrenes skolevalg skal under lup

Den danske folkeskole har svært ved at holde på eleverne, og flere vælger friskolen til. Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har netop igangsat et projekt, der skal kortlægge, hvad forældre lægger vægt på, når de vælger skole til deres børn.
14.03

Debatindlæg: Jeg kunne ikke forhindre, at børnene kom op at slås

Jan Olesen, Alkevej 9, Egå
I sfo’en lærer børnene om konfliktløsning. At de skal prøve at løse konflikter med dialog eller finde en voksen, hvis de ikke selv kan løse konflikten. Men somme tider ender det alligevel med slagsmål.
17.02

Børne- og ungekonsulent: Det nye pædagogiske begreb er ”pyt”

John Madsen, fhv. skoleleder, børne- og ungekonsulent, Majgårdsparken 15, Esbjerg Ø
I skolereformens tredje år har man ikke fået implementeret intentionerne.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: EU’s ”sejr” over Google er stor ståhej for ingenting

Essensen er jo, at Google har udviklet sig til at være en lige så naturlig del af hverdagen som elektricitet, fjernvarme og vand – med andre ord en forsyningstjeneste, hvis reelle motiver de færreste tænker nærmere over eller drager i tvivl.
Om temaet

I 2014 trådte en ny folkeskolereform i kraft, og lærerne fik ændrede vilkår. Dette tema handler om nye tider i folkeskolen.

Tip til historier

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her