*

21.08

Debat: Lærernes evige brokkeri

Per Hovgaard, Niels Bohrs Vej 28, Viby J
Det er strengt, at vi ustandselig skal høre på forkælede læreres klynkeri.
16.08

Debat: Bevægelse i skolen giver bedre læring

Ellen Trane Nørby, minister for børn, undervisning og ligestilling | Jesper Møller, formand for DBU
Mange skoler og det frivillige Danmark er godt i gang med at indfri folkeskolereformens ambition om nye muligheder ved at inddrage foreningslivet i undervisningen.

Balladen om den svære øvelse at styre folkeskolen i mål

Læring: Ifølge flere eksperter er staten ved at stramme grebet om undervisningen i folkeskolen. Det sker især i kraft af de nye mål for undervisningen, som er indført med skolereformen. Det Radikale Venstre er bekymret for, at selve folkeskolens formålsparagraf er ved at blive kørt ud på et sidespor.
12.04

Danske Skoleelever Ud med reformen – ind med den gode skole

Silke J. Fogelberg, formand, Danske Skoleelever, Agerskellet 2, Randers NV
Det er tid til at give slip på frustrationerne og stoppe det fejlagtige snævre fokus på delelementer, som vi har låst os fast i. På den måde får vi ingen optimal skole foreløbig.
31.03

Kronik: Forsøg på modreform i folkeskolen

Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen
Reformen af folkeskolen er på vej ind i sit tredje år og burde bide sig fast, men mange steder lukker dårlig økonomi og pressede arbejdsforhold luften ud af folkeskolen og den reform, der ellers skulle give de kommende generationer et løft.
22.03

Debat: ”Jeg alene vide”

Henny Mathiesen Hallindskovej 77, Svendborg
Vi lever i et demokrati, undtagen når der skal gennemføres en omfattende skolereform. De ca. 60.000 personer, som er ansat i skolesystemet, blev aldrig spurgt eller indraget, fordi der på det tidspunkt var en minister, hvis selvtillid var urørlig. Hun vidste, hvad der var bedst for alle Danmarks skoler.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Om temaet

I 2014 trådte en ny folkeskolereform i kraft, og lærerne fik ændrede vilkår. Dette tema handler om nye tider i folkeskolen.

Tip til historier

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her