*

Tophistorie

Kulturminister til nøgenudstilling: »Vi ser blod og mord på tv i bedste sendetid, men nøgne kroppe er tilsyneladende anstødeligt«

Den omdiskuterede fotoudstilling ”Female Beauty” af nøgne kvinder blev mandag åbnet af kulturministeren på Nytorv i København under stor mediebevågenhed – og nøgne demonstranter.
Seneste Kultur
17.07

Kulturministeren støtter nøgenfotograf

Kulturminister Bertel Haarder er klar til at åbne fotograf Mathilde Grafströms kunstudstilling på Nytorv i København, hvor der også vil blive fotograferet nøgne kvinder.
16.07

Ny Star Wars-trailer: Vader er tilbage

Endnu ikke offentliggjort trailer til næste Star Wars-film sender den klassiske skurk, Darth Vader, tilbage i rollen. Og du genkender sikkert stemmen bag masken.
Se flere nyheder
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
TV
Annonce
Anmeldelser

Usandsynlighedsregning

Tredje og sidste del af trilogien om Lisbeth Storm tangerer en tid det solide niveau fra etteren, men ender med at tone rent flag som triviallitteratur.
Annonce
Kommentar

Kommentar: Primadonnanykker er ikke vejen til job

Christine Christiansen, kulturjournalist og kommentator
Menneskets primære formål med at gå på arbejde er at kunne forsørge sig og bidrage til samfundets fælleskasse.
Viden
Afrikanere får fugle til at finde mad til dem med et helt særligt kald
Honninggøgen er dygtig til at finde biernes bo, og mod en bestemt betaling hjælper den gerne mennesker med at få fingrene i den søde honning, viser ny forskning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her