*

Tophistorie
Seneste Kultur
24.11

Sommersangen rykker til Sjælland

Johnny Logan, Stig Rossen, Birthe Kjær og Anne Dorte Michelsen stiller op til nyt arrangement på Sjælland. Det er inspireret af "Sommersang i Mariehaven".
23.11

Skærmydsler blev for meget for Ghita Nørby

Den 80-årige skuespiller har trukket sig ud af forestillingen ”Skærmydsler”, så nu er premieren udsat på ubestemt tid. Hun kunne ikke overkomme alt det arbejde, hun havde påtaget sig.
20.11

Aalbæk undskylder taktisk fejl i modkampagne

Peter Aalbæk Jensen ærgrer sig over filminstituttets genansættelse af Henrik Bo Nielsen. Hans angreb på Henrik Bo Nielsen var med til at sikre ham jobbet, vurderer han. Det afviser instituttets bestyrelsesformand.
Se flere nyheder
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Anmeldelser
Annonce
Kommentar
Viden
Her er den mest effektive behandling
Vinterdepression afhjælpes bedst med psykologsamtaler – ikke lysterapi, som ellers har været ekstremt populært de seneste år. 
Se flere
Debatindlæg: Derfor er det bedst, at vi siger ja
Lidt tvivl kan sagtens melde sig forud for afstemningen den 3. december, når vi skal afgøre, om retsforbeholdet fra 1992 skal omdannes til en såkaldt tilvalgsordning for Danmark. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her