*

JP mener: Nu fanger bordet for Trump

Tiden er forpasset, hvor Republikanerne fortsat kan debattere, hvordan den politisk uerfarne erhvervsmand uden opbakning fra partiapparatet har kunnet besejre en snes rivaler.
Annonce
Kommentar
Kommentar: AGF har stjernerollen i pokalfinalen
CHRISTIAN THYE-PETERSEN
Selv vejrudsigten er god – jo, det ligner en udsolgt pokalfinale til historiebøgerne, mødet mellem Aarhus og København, men AGF er langt den mest interessante aktør i Parken, mener sportsredaktøren.
Kommentar Husk lige spegepølsen
TAGE CLAUSEN
Justitsministeren bebudede genindførelse af sund fornuft og gjorde det modsatte.
Kulturredaktøren: Det er absurd at afskrive "Martyrmuseum", nærmest som fandtes der en sand og en falsk brug af ytringsfriheden
PALLE WEIS
Det er sandt, at det er ondt at slå ihjel i Guds navn. Men at der ikke skulle være noget at forstå, er direkte forkert. Der er altid noget at forstå, også når det drejer sig om den ultimative ondskab.

Debat: Moderne mælkeproduktion og dyrevelfærd er to sider af samme sag

Jakob Knudsen, direktør i Arla Danmark | Peter Stamp Enemark, global ansvarlig for dyrevelfærd i Arla
Inden for mælkeproduktion har landmændene den største interesse af alle i at behandle dyrene godt. For sunde køer, der lever længe og godt, giver god mælk i mange år. Det gælder naturligvis både for de konventionelle og økologiske landmænd.

De Radikales undervisningsordfører: Alternativet svigter gymnasieeleverne

Lotte Rod, undervisningsordfører (R)
Det er ikke nok at have holdninger. De skal også omsættes til handling. Ellers er Alternativets politiske kultur ikke andet end en kopi af en gammeldags protestbevægelse, hvor det er vigtigere at råbe højt end at skabe resultater, som flytter Danmark i den rigtige retning.
Annonce
Blogs
03:24
Blog: Gå da endelig med niqab i Danmark
Angela Brink
Forudsætningen derfor er bare, man er klar til at tage de konsekvenser, der følger med netop det valg.
05.05
Blog: Trump er vor tids Titanic
David Trads
Med sit vanvid, sit had, sin fjendtlighed over for muslimer, mexicanere, kvinder, handicappede, sin begejstring for Putin, sine udfald mod Kina, Mexic...
05.05
Blog: Afskaf de kristne helligdage
Victor Boysen
Det er tåbeligt, at én religion bestemmer, hvornår vi skal holde ferie.
04.05
Blog: DF sikrer kontrol med blyantspenge
Anders Vistisen
I mands minde har EU-parlamentarikere hver måned kunnet stikke over 30.000 kr. skattefrit i lommen oveni vores i forvejen lukrative aflønning.

Dagens tegning

Texas-senatoren Ted Cruz valgte i går at trække sig fra udskilningsløbet i USA om at blive Republikanernes præsidentkandidat, så nu er vejen ryddet for Donald Trump.
Skriv debatindlæg

Du er velkommen til at sende et læserbrev til Jyllands-Posten. Skriv til: debat@jp.dk


- Læserbrev på max. 800 tegn inkl. mellemrum

- Udvidet læserbrev på max. 1.900 tegn inkl. mellemrum

- Debatindlæg på max. 2.700 tegn inkl. mellemrum

- Udvidet debatindlæg på max. 3.800 tegn inkl. mellemrum

- En kronik på max. 7.500 tegn inkl. mellemrum


Alle indlæg skal forsynes med navn og adresse. Send gerne et portrætfoto som jpg-fil. Vi bringer kun indlæg alene sendt til JP. Vi forbeholder os ret til forkortelser.

International debat: Demokratiet verden over er i sin tredje periode - den, hvor diktaturer forsøger at ødelægge det

Christopher Walker | Marc F. Plattner | Larry Diamond
I midten af 00’erne kom en modreaktion mod demokrati, idet undertrykkende regimer begyndte at tage midler i brug, der langsomt gav mindre plads til oppositionspartier, uafhængige ngo’er og den frie presse.

Forbundssekretær fra 3F: Greencard-ordning har spillet fallit

Søren Heisel, forbundssekretær, 3F
En undersøgelse af ordningen viser, at 8 af 10 af de højtuddannede, der er kommet til Danmark, enten arbejder som ufaglærte eller går ledige. I stedet for at bidrage til jobvækst i Danmark kommer greencard-holderne i stedet til at indgå i konkurrencen om ufaglærte job på et i forvejen hårdt presset arbejdsmarked.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her