*

Annonce
Skriv debatindlæg

Du er velkommen til at sende et indlæg til Jyllands-Posten. Skriv til: debat@jp.dk


  • ”Kort sagt”-læserbreve:  400 tegn-1.000 tegn inkl. mellemrum (størst chance for optagelse)
  • Korte debatindlæg: 1.500-2.000 tegn inkl. mellemrum
  • Lange debatindlæg:  3.100-3.900 tegn inkl. mellemrum
  • Kronikker:  7.000-8.000 tegn inkl. mellemrum
  • Ugens udvalgte: Vi modtager også gerne debatindlæg om personlige erfaringer/oplevelser, som tager udgangspunkt i den aktuelle debat eller tidsånd. Det bedste optages som ”Ugens udvalgte debatindlæg” og kan fylde op til 5.000 tegn inkl. mellemrum.

Alle indlæg skal forsynes med navn, adresse og titel. Send gerne et portrætfoto som jpeg-fil. Vi bringer kun indlæg alene sendt til JP. Vi forbeholder os ret til at forkorte.

Debat: Præventionsminister?

Hanne Raunow, Silkeborg
Det var en interessant artikel i JP 20/8 om to danske ministres besøg i Nigeria, men der var ikke et ord om at forsøge at løse den katastrofale befolkningstilvækst på det afrikanske kontinent.
Annonce
Annonce
23.08
Blog: Mærsk scorer kassen på lav skattebetaling i Nordsøen
Rune Lund
Mærsk sælger sin olie- og gasforretning til det franske olieselskab Total for den svimlende sum af 47 mia. kroner. Danmark går glip af milliarder af k...
23.08
Blog: Hvis man ikke vil have på munden, så må man lukke den 
Erik Winther Paisley
Hverken homoseksuelle til priden, politiske aktivister eller provokunstnere skal undskylde for at have behov for politibeskyttelse.

Debat: Hvorfor drikker unge så hæmningsløst?

Benny Adriansen, fhv. gymnasielærer, pensioneret EF-tjenestemand, Randers
Jeg er 78 år og ifølge min kone alkoholiker (i weekenden drikker jeg et eller to glas rødvin for meget), men har dog ikke hidtil voldt politiet større problemer, da jeg foretrækker at drikke på hjemmebane og ikke for virkningens skyld.

Debat: Vi mangler mænd af mod på Christiansborg

Lars Kragelund, Skødstrup
Mon ikke der er en del mennesker uden for Christiansborgs mure, der undrer sig over, hvad politikerne tænker på ift. masseindvandringen?
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her