*

Tophistorie

JP mener: Kun moralister føler sig hjemme i Etisk Råd

Vi andre kan trygt spise kød til speltbollen og nedlægge dette overflødighedshorn af etiske narrestreger og bruge pengene på noget mere fornuftigt.
Seneste Dagens leder

JP mener: Grøn omstilling i fri konkurrence

Hvis man ikke tåler kritik i en fordomsfri debat, er der ikke tale om et vindeventyr, men snarere en tragedie.

JP mener: Oprejsning til Hillsborough-ofrene

Hillsborough-sagen markerer den formelle afslutning på det nok mørkeste kapitel i engelsk fodbold i almindelighed og Liverpool Football Club i særdeleshed

JP mener: Tog på rustent europæisk sidespor

Hovedjernbanenettet i Danmark er mærket af årtiers underinvesteringer og trafikpolitisk uforstand.

JP mener: Vindmøller på støtten

Den grønne omstilling er tydeligvis endt som en evighedsmaskine, hvis brændsel er en kronisk støtte i milliardklassen.

JP mener: Velfærd eller indvandring

Det begynder at blive tydeligt, hvad tilstrømningen af flygtninge og migranter koster det danske samfund. Dansk Folkeparti har sit næste slogan klar: Velfærd eller migranter.

JP mener: I Shakespeares univers er 400 år et fingerknips

Der er ingen ende på William Shakespeare. Han er en fælles kulturel reference i hele verden og et symbol på, hvad den europæiske kultur kan, og måske især kunne, når den er på sit højeste.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Blogs

Blog: Kønsopdelt svømning V.2

Angela Brink
Det er problematisk, når en svømmeklub ikke vil erkende, at den måske har grebet sit i øvrigt sympatiske forsøg på at integrere piger med anden etnisk baggrund end dansk, forkert an. Og det er udtryk for, vi alle sammen er en del af et værdiskred i forhold til seksualisering af offentlige rum.

Blog: Når arbejdsgivere nasser på samfundet

Rune Toftegaard Selsing
Vi har ikke behov for ukvalificeret indvandring. Nationaløkonomisk set gør lavproduktiv indvandring nemlig Danmark fattigere. I særdeleshed de danske ufaglærte.
International debat

Debat: Naturgaskrigen raser igen - denne gang om Nordstream II

Flemming Splidsboel
EU-præsident Donald Tusk mener, at naturgasledningen ikke er i EU’s interesse, mens andre taler om at låse Rusland fast i et gensidigt forpligtende forhold.
Kommentarer

Kommentar: Spisekampagne med bismag

Christine Christiansen, anmelder og kommentator.
Når budskabet er, at vi partout skal ud og indtage måltider sammen med andre i store sportshaller, er det nok flovt og forkert, hvis man foretrækker at spise alene derhjemme.
Annonce
Bolig
Sænk dit stressniveau: Sådan skaber du offline-zoner i boligen
Hvis man trænger til mental afslapning, når man er hjemme, kan man med få kneb skabe en offline-zone, som er sund for både krop og sjæl, lyder det fra en yogainstruktør og en trendekspert. 
Se flere
Sænk dit stressniveau: Sådan skaber du offline-zoner i boligen
Hvis man trænger til mental afslapning, når man er hjemme, kan man med få kneb skabe en offline-zone, som er sund for både krop og sjæl, lyder det fra en yogainstruktør og en trendekspert. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her