*

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
Tophistorie
Seneste Mad & VinRSS Mad & Vin feed
05.07

For bacon-fans må dette være den ultimative pastaret

Masser af ost, smør og bacon gør denne italienske klassiker til en herlig kaloriebombe.

05.07

Frankrigs gyldne dråber hyldes nu som verdensarv

Unesco hæver glasset for to af Frankrigs mest kendte vindistrikter - Champagne og Burgundy.

04.07

Bliv kongen af bearnaise på ét minut

Få kokkens tricks til det ultimative trekløver - bøf, fritter og bearnaise - på tre minutter.

04.07

Slip for madrester på grillristen

Det er ikke nødvendigt at bruge kemikalier for at få en ren grill.

03.07

Denne grill-optænding virker hver gang

Få grillen glohed på 20 minutter med ekspertens tips.

02.07

Her er griller til gas, kul, el - og sol

Vi har dækket op til den helt store fest på terrassen med nyheder til BBQ-folket.

01.07

Spisekammeret er på vej tilbage i danske hjem

Spisekammeret forsvandt ud af de fleste boliger, da der skulle skaffes plads til fryser og køleskab. Men i dag er der en vis prestige i at kunne fremvise et spisekammer med hjemmelavet forråd fra egen have.

01.07

Kokke-talent rejste hjem fra Bornholm 40.000 kr. rigere

Bornholmsk kokkekonkurrence er blevet et stort tilløbsstykke.

Livsstil lige nu
forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren