*

Tophistorie
Seneste Mad & VinRSS Mad & Vin feed
07:47

Fødevarestyrelsen advarer om glasskår i müsli

En forbruger har fundet glasskår i en pose "Struer vanilje crunch". Derfor kalder Fødevarestyrelsen nu müslien tilbage.

25.04

Nye gode madråd fra tænketank

Dan Jørgensens Måltidstænketank har netop præsenteret tre nye måltidsråd, som skal styrke madkulturen.

25.04

En rigtig god kop kaffe

God kaffe kræver gode råvarer, udstyr og fokus på detaljerne. Og så betyder bryggemetoden og præcision rigtig meget. JP Weekend har været på kaffekursus og oplevet en verden af kaffedetaljer og kaffenørderi og fået tips til en bedre kaffeoplevelse.

24.04

Der er fundet salmonella i hakkekød

Der er fundet salmonella i en række hakkekødsprodukter, der nu bliver tilbagekaldt.

24.04

Stegt flæsk med persillesovs får baghjul af en anden klassiker

Trods stegt flæsks kåring som Danmarks nationalret i 2014, er der en anden ret, som danskerne hellere vil anbefale.

21.04

Jura er kendt for de gule vine

Mulighederne er legio, når der skal vælges emner til disse spalter, og i en globaliseret vinverden kan det være helt uoverskueligt at vælge endsige vrage.

20.04

»… den vinglade franske forfatter Alexandre Dumas nøjedes med at sige, at denne vin skal drikkes knælende«

Puligny betyder oprindelig huset på vandet, og nogle gange kan man gå på vandet, når man drikker det.

20.04

Nu lægger parnasset afstand til lakrids i mad

For et par år siden buldrede lakrids ind danske køkkener. Nu ser det ud til at have fundet en mere naturlig plads i madlavningen.

17.04

Mad smager altså bedre i de højere luftlag

Hvis du elsker velsmagende mad, er det værd at overveje højfjeldshotel i ferien.

17.04

Minuttet: Sådan laver du nemmest den "svære" risotto

Det er billigt, hurtigt og lækkert. Få kokkens fif til den perfekte risotto.

forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren