*

Annonce
Seneste Mad & VinRSS Mad & Vin feed
27.08

Denne vin er alt for overset

Én bestemt vin fra Bordeaux-området er uretfærdigt overset - ja, nærmest glemt.

24.08

Syv retter hvor du har brug for dit gamle morgenbrød

Smid endelig ikke de gyldne rester i skraldespanden.

24.08

Nu proppes skruelåget også på de bedste vine

Vinproducenterne shopper rundt og eksperimenterer både med glasprop, kork, syntetiske propper og skruelåg.

24.08

Grafik: En verden af øl

I mange lande foretrækker befolkningerne den lokalproducerede øl. Se her, hvilken øl du skal vælge, hvis du vil drikke som de lokale, når du rejser.

22.08

12 påstande om alkohol: Hvad er fakta?

Alkohol feder, giver rynker og er kun sundt i små doser. Eller hvad ?

21.08

Sådan får du aftensmad i en hel uge med kun ni madvarer

Det kan sagtens være på budget uden at være ringe.

18.08

På denne danske ø gemmer sig en delikatesse i verdensklasse

Den lille danske jomfruhummer indbringer millioner af kroner til øen, fordi 90 pct. af fangsten eksporteres til Sydeuropa.

17.08

Tag med til et af Spaniens oversete vinområder

En af Spaniens bedste vine, Vega Sicilia, kommer fra Ribera del Duero og sælges for flere tusind kroner flasken, men mindre kan også gøre det.

13.08

Sjældne trøfler fundet i dansk have

En familie i Borup har gravet nogle sjældne trøfler op i deres have. Det er det 22. fund siden 1903.

09.08

Sådan griller du en kylling med motorkraft

Se, hvordan du griller en hel kylling sprød og saftig.

08.08

Hvad skal du drikke til dine skaldyr?

Sommer er ofte noget med skaldyr - og skaldyr kommer ofte i følgeskab med hvidvin. Men den klassiske hvidvin har ikke altid nok pondus til sommerretterne.

Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her