*

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
Seneste Mad & VinRSS Mad & Vin feed
25.05

Tag et billede af flasken og lær alt om vinen

Verdens største vinapp, Vivino, har hjulpet millioner af folk med at finde den rette vin i supermarkedet.

21.05

Jysk hjerteblod på flaske

"Winemakers dinner" er en glimrende måde at lære ny vin at kende på.

20.05

Fødevarestyrelsen: Får du for meget?

Fødevarestyrelsen og 16 andre organisationer spørger nu danskerne, om de får for meget salt.

20.05

Engang var det nemt: vinen skulle bare være fra Bordeaux

Et møde med Château Palmer, 3. Cru. Og ja, når Bordeaux-vin er godt, er det virkelig godt.

20.05

»Disse seks Bordeaux-vine fortoner sig i min erindring«

Haut-Brion er og bliver noget helt særligt, når vi taler om Bordeaux, dens rankhed og karakter skiller sig ud.

20.05

Ny app letter allergikernes indkøbstur

Allergikere får ny hjælp til at tyde de mikroskopiske indholdsdeklarationer på varerne med ny app.

19.05

Tag på kanalrundfart med tre-retters gourmet-menu

Nu kan du tage på dinnercruise på flydende gourmetrestaurant, hvor maden kommer fra en af Københavns velrenommerede restauranter.

19.05

Sådan vælger du den rette olivenolie

Nogle smager nærmest af græs, andre af citron, og at vælge den rette olie er ikke altid ligetil, selv om der er gode huskeregler.

19.05

Ugens vin: Siciliansk syrah lavet af en dansker

Her er en oplagt mulighed, når man får lyst til at være ekstra god ved sig selv eller gode venner.

16.05

Dette simple og overraskende trick er vejen til møre bøffer

Er du til mad i det fri, men ikke så meget for brankede pølser og flute med røgsmag? Så supplér grillen med en køleboks, næste gang du skal på tur.

Livsstil lige nu
forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren