*

 

Tophistorie

Danmarks ambassadør i Colombia: Colombia skal stemme om intet mindre end fred i landet

Lars Steen Nielsen, Danmarks ambassadør i Colombia
Forud for folkeafstemningen er gået over fire års intense både hemmelige og officielle forhandlinger mellem regeringen og Farc.
Seneste Debatindlæg
06:00

Debat: Tid til ansvarlighed fra nejpartierne

Holger K. Nielsen, folketingsmedlem (SF), fhv. udenrigsminister
De seneste meldinger fra den magtfulde EU-kommissær Frans Timmermans har sat gang i spekulationer om en mulig ny folkeafstemning om Danmarks deltagelse i det europæiske politisamarbejde.
06:00

Debat: Når man føler sig dansk

Sarah Leonora Bove Krockert, hhx-studerende medlem af Radikal Ungdom Frugthaven 2, Vejle Øst
Noget, som fylder i den offentlige debat for tiden, er det at være dansk. Det er åbenbart meget vigtigt for befolkningen – og politikerne – at kunne sætte ord på lige præcis dette begreb.
06:00

SF’s erhvervs- og finansordfører: Regeringen flår boligejerne

Lisbeth Bech Poulsen, erhvervs- og finansordfører for SF
Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen er åbenbart mere optaget af et ideologisk skoleridt end af at beskytte boligejerne og virksomhederne, der lider under realkredittens grådighed.
06:00

Danske Regioner: Lad os give virksomhederne, hvad de efterspørger

Jens Stenbæk, næstformand i Danske Regioner (V) | Bent Hansen, formand i Danske Regioner (S)
Regionerne foreslår en forbedring af det offentlige erhvervsfremmesystem, som hvert år assisterer titusindvis af virksomheder.
06:00

Debat: Kortlivede unioner

Uffe Birkerod Larsen, cand. scient., Markleddet 25 B, Hvidovre
Næstformand for EU-Kommissionen Frans Timmermans siger, at vi ikke skal regne med en parallelaftale om medlemskab af Europol, og op som trold af æske springer Morten Østergaard (R) og siger, at nu må vi have en folkeafstemning igen.
06:00

Debat: Kom i gang, Lars Løkke

Jakob Lindblom, medlem af Folkebevægelsen mod EU, Laurvigsgade 13, Aarhus N
Det har vakt opsigt, at EU-kommissær Frans Timmermans har udtalt, at Danmark ikke skal regne med en parallelaftale om Europol.
06:00

Debat: Katten ud af sækken!

Poul Randum Nielsen, Kovangen 423, Fredensborg
Jeg har netop hørt, at næstformanden i EU-Kommissionen har meddelt, at Danmark ikke via en særaftale havde mulighed for at komme med i politisamarbejdet Europol.
Se flere debatindlæg
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Blogs

Blog: Endelig kan unge asylægtepar bo sammen igen

Louise Holck
Det er en glædelig nyhed, at unge asylægtepar, der blev tvunget fra hinanden, nu igen kan få lov til at bo sammen. For siden reglen om tvungen adskillelse blev indført, har det haft store konsekvenser for flere af parrene.
International debat

Diis: Tyrkiet bør holdes tæt til Europa

Cecilie Stokholm Banke
En kritisk revurdering af forholdet til Tyrkiet er nødvendig, men det vil hverken gavne Danmark eller resten af Europa at skubbe Tyrkiet fra sig.
Kommentarer

Kommentar: Verden er af lave

Bettina Post, socialrådgiver.
Hver eneste dag bombarderes vi med nyheder, som mere end antyder, at vi står i problemer til halsen. Forklaringen på dem ligger til gengæld – og gudskelov – lige for: Det er de fremmedes skyld.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her