*

Tophistorie

Fantasien slår ikke til

Jens Rump, Parkvej 3, 1., Snekkersten
Min fantasi slår simpelthen ikke til, men det er mig her en uge efter, at nyheden kom ud om tyveriet af ”Manden med den brækkede næse”, fortsat en gåde, hvordan man kan gå lige ind fra gaden, tage en forholdsvis stor skulptur ned fra sin plads og så gå lige ud af døren, uden at der sker noget som helst.
Seneste debatindlægRSS Debatindlæg feed
06:00

Fantasien slår ikke til

Jens Rump, Parkvej 3, 1., Snekkersten

Min fantasi slår simpelthen ikke til, men det er mig her en uge efter, at nyheden kom ud om tyveriet af ”Manden med den brækkede næse”, fortsat en gåde, hvordan man kan gå lige ind fra gaden, tage en forholdsvis stor skulptur ned fra sin plads og så gå lige ud af døren, uden at der sker noget som helst.

06:00

Støtte til konventioner

Ole Olsen, medlem af FN-forbundets bestyrelse, Munkesøvej 21B, Roskilde

Klaus Folman reagerede 25/8 på mit indlæg af 18/8 om ”Konventioner, en fordel for alle” og peger på, at langtfra alle lande overholder dem.

06:00

Søren Søndergaard (EL): Støtter DR afskaffelse af retsforbeholdet?

Søren Søndergaard, medie- og EU-ordfører (EL)

For at svare nej i en DR-måling om retsforbeholdet skal respondenten nærmest være indædt modstander af bekæmpelse af grænseoverskridende kriminalitet. Alternativt skal man på forhånd vide, at dette kun er en lille del af sandheden om, hvad der er på spil i denne afstemning.

06:00

Læserbrev: Er politikere også rigtige mennesker?

Kristian Levring Madsen, Langelandsvej 18, st., Frederiksberg

Man behandler en tildeling af et statsborgerskab, som om det var en billet til cirkus; I første brev: ”Værsgo’ – her får du billetten”. Og dernæst: ”Nej, æv. Der var desværre ikke en billet til dig alligevel”.

06:00

Tidligere Danida-medarbejder: Danmark har spredt sig over alt for meget i ulandshjælpen

Erik Boel, tidligere medarbejder i Danida, udsendt til Zimbabwe og Sydafrika, Reventlowsgade 16, København V

Snarere end at debattere om bistanden skal være på 0,7, 0,8 eller 0,9 pct. af bni bør vi fremover diskutere indholdet af bistanden, og hvilken rolle den bør spille i dansk udenrigspolitik.

06:00

Sagen handlede om dokumentation fra Bent Jensen

Morten Elbæk-Jørgensen, fhv. statsskovrider, Langebjergvej 19, Bryrup

Jyllands-Posten havde 20/8 for tredje gang en kronik, som gik hårdt i rette med Højesterets dom over professor Bent Jensen i injuriesagen vedr. journalist Jørgen Dragsdahl.

06:00

Besynderlig kultur i Skat

Uffe Steen Mathiesen, Blegehusvej 2, Hørsholm

Jeg har tidligere ytret mig om det ineffektive Danmark.

06:00

De uværdige forhold

Elisabeth Nolans, Kongensgavevej 5C, Helsinge

Hvor er det godt, at Jyllands-Postens journalister beskæftiger sig med de uværdige forhold, som indsatte i ”celler” på plejehjem bliver udsat for.

27.08

Danske Sommerhusudlejere: Vejen frem til flere turister i vores feriehuse

Kim Voigt Juhlin, formand, Danske Sommerhusudlejere, direktør, FeriehusDirect

Feriehusudlejerens Brancheforening kan nemt trække flere huse til ved at reducere avancen i højsæsonen. Desuden bør man arbejde på en bedre kapacitetsudnyttelse og få spredt sæsonen.

27.08

Godt sagt

Niels Eilif Hansen, Tokkerbakken 42, Risskov

Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, udtaler til Jyllands-Posten 23/8: »Politiske partier, der ikke vil tage ansvar, har jeg svært ved at se nytten og værdien af. Det er ingen sag i sig selv at stille sig op og have holdninger. Men det, danskerne kan bruge til noget, det er de beslutninger, der bliver truffet. Derfor er man i mine øjne forpligtet til at tage ansvaret.«

27.08

Direktør/foredragsholder: Magtens ø i Danmark

Rolf Jensen, direktør, foredragsholder, Pile Allé 9, st., Frederiksberg

Folketingspolitikere skal bruge mere tid på at møde befolkningen og opleve livet uden for ”Magtens ø”. Sådan var det tidligere – den gang der var pauser i det politiske spil.

Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Rigsrevisionen er på vej ind i sag om milliardsvindel

Socialdemokraterne og Venstre er enige om, at statsrevisorerne skal bede Rigsrevisionen om at gå ind i sagen om skattesvindel for millarder mod den danske stat. Statsrevisorernes formand mener, at en undersøgelse giver god mening.
Annonce
Annonce
Blogs
E-Avis

Morgenavisen Jyllands-Posten online – tilgængelig fra kl. 23:00 aftenen før udgivelsesdato.Premium

International debat

International debat: Design gør verden til et bedre sted

Lars Bøgeskov | Karoline Rahbek
Design er ikke kun mode og æstetik. Det kan også redde tusindvis af liv og tackle globale udfordringer. De innovative løsninger kommer ikke kun fra kreative designbureauer i Vesten. Unge designere i Afrika og Asien tager nu sagen i egen hånd.
Kommentarer
Annonce
Annonce
Kristina ville redde sit ægteskab - men så mødte hun sin ungdomskæreste
Kristina Aamand havde allerede skrevet slutningen på sin bog om, hvordan hun og hendes pakistanske mand kom igennem de konflikter, der er, når man har forskellige kulturer. Men så mødte hun sin ekskæreste og måtte revurdere sin slutning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her