*

Tophistorie

Ingen havde troet, at den ville dukke op igen: Forsvundet runesten begravet få spadestik under jorden

Sten fra 1000-tallet forsvandt omkring 1830 i forbindelse med nedrivning af kirke, og ingen havde regnet med, at den nogensinde ville dukke op igen.
Seneste Historie
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV

Børneåbning af europæisk kulturhovedstad i Randers

Børn fra Randers fejrer åbningen af Europæisk Kulturhovedstad med historieoplæsning og varm saftevand. Helga Hjerrild, kultur- og børnekulturkonsulent i Randers Kommune, fortæller her om byens fokus på børnekultur.
Annonce
Anmeldelser

Arvingerne: Blikket vendes indad

Har ”Arvingerne” ikke tænkt sig at komme tilbage til Grønland og fortsætte på sporet om, at karaktererne også har en nationalhistorisk arv at forholde sig til?
Annonce
Kommentar
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
David hjalp os med adressen
Hurtig respons fra en af stemmerne bag Opels nye Onstar-system, der både kan hjælpe og guide under kørslen. Vi har testet systemet i praksis. 
Se flere
Viden
Myrer kan finde hjem, selvom de går baglæns
Når myrer skal hjem til boet med blade eller døde insekter, går de baglæns og slæber byttet foran sig. Alligevel kan de godt finde hjem, og forskere har nu opdaget et slags indre kompas, der giver myrerne denne evne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her