*

 

19.09

Blog: Shitstorm og solbriller

Mikael Jalving
Sådan er det at blive ældre. Jeg har hadet tanken, siden jeg var 25 og troede, jeg var noget, men med alderen begynder der at tegne sig et lysere perspektiv.
15.09

Blog: Det danske mindretal lever i hjertet af Danmark

Mikael Jalving
Vi skal for hele landets skyld sikre, at der ikke bliver flere danske mindretal, og at flertallet vil værne om et Danmark, der ikke lader sig blidt rende over ende af muslimske værdier, vaner og interesser.
13.09

Blog: Det konservative svigt

Mikael Jalving
De har henvist til EU, til Schengen og til menneskerettighedskonventionerne, og lige lidt har det hjulpet.
08.09

Blog: Per Nyholm og det, der ikke bliver sagt om Langkaer Gymnasium

Mikael Jalving
Man kender tidens mange professionelle fremskridtsoptimister på to ting. Deres historiske determinisme – og deres skældsord.
05.09

Blog: ”For fredens skyld er det bedst, at jeg holder mig væk”

Mikael Jalving
Kunstnere og deres organisationer erklærer højt og helligt, at deres opgave er at provokere og flytte grænser. De gør helst det stik modsatte.
02.09

Blog: Boserups pompøse naivitet

Mikael Jalving
Det er næsten morsomt at se den yngre mellemøstforsker Rasmus Boserup med speciale i arabiske oprørsbevægelser blive castet som überekspert - og så alligevel ikke.
29.08

Blog: Selv social-demokrater og socialister må forstå alvoren

Mikael Jalving
Det, etablerede medier, ministre og såkaldte eksperter kalder højreorienteret, er en stedse mere frygtløs, broget og urolig debat, affødt af masseindvandringens ulemper og indbyggede farer for de kommende generationer.
26.08

Blog: Vore børn arver ulykken med renters rente

Mikael Jalving
Vi sender problemer forbundet med eskalerende migration videre til vore børn til trods for, at førstnævnte bliver værre og irreversible.
22.08

Blog: Sverige viser vejen

Mikael Jalving
Sverige er blevet præcis, hvad magthaverne i Stockholm altid har ønsket sig: et foregangsland. Men vi andre arbejder også på sagen.
17.08

Blog: Venligboernes horisontale religiøsitet

Mikael Jalving
Venligboerne fremmer en horisontal religiøsitet, som er farlig for vores samfund, selv om de på sin vis er bipersoner i en større diskussion om folkevandring, demografi, islam og klassekamp.
11.08

Blog: Bikini i det gamle Tyskland, burka i det nye

Mikael Jalving
Tørklæder, slør og burkaer er mere end et stykke stof. Det er forskellen på Europa og Neuropa.
10.08

Blog: Jorden kalder alle jurister nord for København

Mikael Jalving
Folkeretten er nationalstaternes sikkerhedsventil. De kan selv bestemme, hvem der skal ind i landet, hvem der skal ud, og de kan når som helst opsige internationale konventioner.
04.08

Blog: Lige meget hvem du er, så velkommen her

Mikael Jalving
De økonomiske og politiske eliter løber storm mod alle grænser og normer, og det er, som hvis man for 30 år siden havde sat popgruppen Gnags til at bestemme over verdenspolitikken.
22.07

Blog: De finkulturelle savner kultur

Mikael Jalving
De finkulturelle forstår ikke meget af kulturens betydning for samfund, økonomi, moral og eksistens, især når den knytter an til demografi.
19.07

Blog: Sommer og terror

Mikael Jalving
Paris, København, Bruxelles, Nice, Würzburg, fortsæt selv listen. Forpulet, at vi er så fatsvage.
14.07

Blog: Globaliseringen er blevet ideologisk

Mikael Jalving
Globaliseringen er ikke magisk, den er jordisk, konkret og har håndgribelige konsekvenser for mennesker af kød og blod.
07.07

Blog: Europas sjæl og Mads Holgers svanesang

Mikael Jalving
At et lille flertal af briter forstod at trække en grænse for EU's megalomane vanvid, vil vore børn og børnebørn takke dem for engang.
01.07

Blog: Flirten er gået fløjten

Mikael Jalving
Der er opstået en mat, lemmingeagtig stemning i busser og tog, lufthavne, læskure, køer, venteværelser, på caféer, natklubber og folkebiblioteker.
Se flere nyheder
Profil
Historiker og forfatter til flere bøger, senest Søren Krarup og hans tid (2014), Absolut Sverige (2011) og Mig og Muhammed (2010).
Seneste blogs
Af Louise Holck
29.09.16, 11:05
Det er en glædelig nyhed, at unge asylægtepar, der blev tvunget fra hinanden, nu igen kan få lov til at bo sammen. For siden reglen om tvungen adskillelse blev indført, har det haft store konsekvenser for flere af parrene. Læs mere
Af Anders Vistisen
29.09.16, 10:58
Hvorfor har EU kritiske revisorer, hvis man alligevel ikke vil høre på dem, når de overbringer ”dårlige nyheder”? Læs mere
Af Finn Slumstrup
28.09.16, 14:45
Der er langt fra et 56 år gammelt TV-klip fra OL i Rom til FCK's sejr i Parken i tirsdags. Men er fodbolden blevet bedre? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
27.09.16, 04:44
Ikke helt nemt at afgøre, om der er en vinder. Læs mere
Af Holger K Nielsen
26.09.16, 22:19
Der er nu seks uger til det amerikanske præsidentvalg og tidligere statsminister og NATO-generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen udkommer med sin nye bog ”Viljen til at lede”, der opfordrer amerikanerne til at bruge deres stemme på at vælge en præsident, der er villig til at påtage sig internationalt ansvar. Læs mere
Af Camilla Schwalbe
24.09.16, 09:09
De nye borgerlige overgår Dansk Folkeparti på menneskesyn og værdipolitik. De siger al det, som det dunkle vælgerdyb vil høre. Og de har en ”femme fatale” til at lokke folk mod bunden. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
23.09.16, 21:49
Thulesen Dahl lever højt på sit partis troværdighed i udlændingespørgsmålet. I realiteten har han endnu ikke leveret hverken virkningsfulde forslag eller resultater. Læs mere
Af Victor Boysen
23.09.16, 16:28
Nye Borgerlige vil øge danskernes frihed, men ønsker samtidig et totalforbud mod tørklæder i det offentlige rum. Hvad blev der af friheden til danske muslimer? Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
23.09.16, 14:35
Det, at Martin Henriksen ikke vil afgøre, om en eller anden person, som han lige har mødt, og som han ikke kender, er dansk eller ej, er ikke racisme, så stop dog jer selv! Læs mere
Af Jens Kindberg
23.09.16, 14:23
Der er desværre en udbredt mangel på erhvervserfaring blandt danske politikere. Kan man godt tillade sig at skrive dette? Det synes jeg godt. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her