*

Anders Vistisen

Blog: Skal EU fortsat samarbejde med Tyrkiet trods nazi-anklager og afpresning? DF siger nej!

For et år siden trådte den aftale mellem EU og Tyrkiet i kraft, som skulle standse folkevandringen op gennem den såkaldte vestlige Balkan-rute.

Blog: Tyrkere i Europa må vælge side eller tage hjem

Nu må al tåbelig snak om tyrkisk medlemskab af EU høre op. Og drop enhver aftale med Tyrkiet, som Erdogan og hans islamister bruger til at afpresse de europæiske lande.

Blog: Indvandring er en kæmpe underskudsforretning

Også danskerne – ligesom i Norge - har krav på at få at vide, hvad der venter dem, hvis ikke de sætter en stopper for galskaben.

Blog: JP-kommentator håner befolkningen

Er der nogen grund til at juble over, at tyskerne i dag mangler viljen til at forsvare sig imod en invasion, som nedbryder deres stat og deres samfund?

Blog: Venstre mener, han har de klareste visioner for Europa: Her er planen for Europas Forenede Stater

Et flertal i EU-parlamentet har vedtaget sin slagplan for Europas Forenede Stater. Det er gammelt stof, men det er for farligt til at ignorere.

Blog: EU vil alligevel bestemme over dansk udlændingepolitik

EU’s Charter om Grundlæggende Rettigheder bruges nu som undskyldning for at fratage medlemslandene retten til selv af afgøre, om udlændinge skal have visum eller ej.

Blog: Danske EU-politikere sætter udløbsdato på dansk Europol-medlemsskab

De danske medlemmer af Europa-Parlamentet fra ja-partierne, Venstre, Socialdemokraterne, de radikale og konservative undergraver Folketingets forsøg på at få en aftale om Europol.

Blog: Vi skal fri os fra konventionernes greb om vores selvstændighed

Dansk Folkeparti har i mange år peget på, at Den Europæiske Menneskeretskonvention og især den måde, som Den Europæiske Domstol for Menneskerettigheder i Strasbourg fortolker den, griber ind i landenes selvbestemmelsesret. Derfor må vi håbe, at den danske regering udnytter tiden godt fra november, når Danmark overtager formandsposten i Europarådet.

Blog: Ny vagthund over for EU´s udenrigspolitik

EU´s udenrigspolitik skal bekæmpes, hvilket jeg som ny næstformand i udenrigsudvalget vil arbejde for at gøre.

Blog: Lars Løkke Rasmussen svigter Storbritannien med kujonhandling

Danskerne skylder hverken Tyskland, Frankrig, Belgien eller Italien noget som helst. Men vi skylder Storbritannien en hel del.

Blog: Morten Løkkegaard og Venstre giver sin støtte til Bruxelles’ værste EU-fanatiker

Med sin støtte til belgieren Guy Verhofstadt har Venstre cementeret sin position som en af Folketingets mest jubelglade EU-fanatikere

Blog: Danmark skal gøre som Spanien: Smid migranter ud

Nytårsnat angreb 1.100 afrikanere spansk territorium. Fortalerne for uhæmmet indvandring siger, at Spanien ikke har lov at smide dem ud igen. Men det gør Spanien bare, og det samme skal Danmark gøre

Blog: Grænsekontrollen er kommet for at blive

Onsdag er det et år siden, at Danmark igen oprettede en vis kontrol med sin sydlige grænse, hvilket vi skal være glad for.

Blog: EU-Kommissionen blåstempler endnu engang velfærdsturisme

Nyt forslag lægger igen op til, at EU-Kommissionen ønsker at blåstemple velfærdsturisme

Blog: Europolaftalen er ganske god – grænsekontrol er bare bedre

Med særaftalen med EU om Europol vil det altid være op til danskerne selv, om de vil have grænsekontrol - og den beskytter os bedre imod folkevandringens hellige krigere, end Europol gør.

Blog: EU-parlamentets sædvanlige Polen-bashing er trættende

I stedet for at tiltage sig magt til at passe på politisk ukorrekte holdninger, burde EU-parlamentet passe sig selv

Blog: Mogens Camre gav Dansk Folkeparti dybde

Tirsdag blev Mogens Camre bisat fra Kastelskirken i København. Der har siden hans død sidste mandag – efter et langt og frygteligt sygdomsforløb - været sagt og skrevet meget om Mogens Camre, der med sine klare og skarpe meninger lige til det sidste kunne skabe debat og dele vandene.

Blog: Strømmer de pædofile mon igen til Danmark med en ny aftale om Europol?

Alle "kloge hoveder" kaldte det umuligt at få en aftale om Europol på et års tid. Det er nu sikret, trods formaninger om det modsatte.

Blog: Mon Anders Samuelsen vil være ’stålsat’ i Bruxelles?

Når Anders Samuelsen engang skriver sine erindringer, så giver han måske en ærlig forklaring på, at han som leder af Liberal Alliance som sin pris for at gå med i regeringen forlangte at blive udenrigsminister. For som Simon Emil Ammitzbøl så rammende sagde det i 2011, så har Liberal Alliancen ingen udenrigspolitik.
Se flere nyheder
Profil
Anders Vistisen (f. 1987) er medlem af EU-Parlamentet for Dansk Folkeparti, hvor han bl.a. beskæftiger sig budget og migrationsforhold. Anders Vistisen er tidligere formand for Dansk Folkepartis Ungdom, og han er uddannet cand.jur.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
25.03.17, 18:15
Den tredje verdens klankultur er vigtigere end religionen islam. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
24.03.17, 12:45
Folkevandringer og globaliseringens skyggesider bliver EU's udfordringer de kommende år. Læs mere
Af Siddik Lausten
24.03.17, 11:53
Jeg frygter sommeren. Jeg frygter at skulle stå ved havnebadet i København foran unge veltrænede mænd og konkurrere om kvindernes blikke. Læs mere
Af Rune Lund
24.03.17, 10:48
SF’s partileder, Pia Olsen Dyhr, var 22. marts ude med et større forsvar for, at SF er gået med i den nye Nordsø-aftale. I Politiken fremkommer Pia Olsen Dyhr med en lang række tvivlsomme påstande om aftalens fortræffeligheder, som der i høj grad kan sættes spørgsmålstegn ved. Læs mere
Af Olav Skaaning Andersen
24.03.17, 09:27
Nye spillefilm på vej. Men hvem har egentlig rettighederne til historiens hovedpersoner? Læs mere
Af Mikael Jalving
24.03.17, 08:31
Vesteuropa har aldrig nogensinde før oplevet en så massiv tilstrømning af mennesker med en helt anden kultur og religion end den almene. Læs mere
Af Annika Smith
23.03.17, 15:09
For få uger siden løj jeg en skotte lige op i ansigtet på grund af ting, der foregik i mit underliv. Det gør jeg ikke igen. Læs mere
Af Finn Slumstrup
23.03.17, 15:08
Udkantsdanmark erkender stadig stærkere, at samarbejde er nødvendigt. Læs mere
Af Søren Nielsen
23.03.17, 12:45
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner Læs mere
Af Jens Kindberg
23.03.17, 09:56
Send tabet til banken dernæst til pensionskassen og tjen pengene selv. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her