• For abonnenter

Frederik Madsen fra Atelier 33 guider til en ærkefransk simreret

Cassoulet er en perfekt spise nu, hvor sommeren går på hæld. Den er billig at lave, kan varieres på et utal af måder og kan serveres med lige den vin, du har lyst til.

Artiklens øverste billede
De tre indehavere af Atelier 33. Fra højre: Frederik Madsen, Kenny Lilland og Lasse Munkholm. Arkivfoto: Søren Vendelbo

I en tid, hvor mange finere danske restauranter lader grøntsagerne løbe med hovedrollen, har Atelier 33, som ligger i hjertet af Frederiksbjerg i Aarhus, tonet rent fransk flag.

Her kan man få al den foie gras au torchon, tarte flambée og crème brulée, som hjertet begærer. Det spisende folk har taget godt imod restauranten,

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.