• For abonnenter

Til fransk løgsuppe er vinen nødt til at have power

Anders Halskov fandt det perfekte match til løgsuppe i den franske Jura-region. Vindervinen havde »en ekstra dybde«, som gav løgsuppen det modspil, den havde brug for.

Artiklens øverste billede
En løgsuppes smør og smeltede ost stiller store krav til vinen. Arkivfoto: Daniel Duffau-Rasmussen

Selv om det jo ikke længere bliver hverken fimbulvinter eller snevejr i det hele taget, så er vinteren oplagt til supper. 

Vi kan få brugt de sidste grøntsager og rodfrugter, der er kedelige rå, og i stedet lave intense, velsmagende supper ud af dem. Og skulle der være gæstebud en lørdag aften, så er ægte fransk løgsuppe et

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.