Annonce
USA

Tidligere chefstrateg: David Cameron mente, at Obama var selvoptaget og narcissistisk

En talsmand for den tidligere premierminister afviser, at David Cameron havde et dårligt forhold til den tidligere amerikanske præsident.

Barack Obama mødte David Cameron flere gange, da de var ledere for henholdsvis USA og Storbritannien - her under G8-landenes topmøde i Nordirland i 2013.

De blev ofte set i selskab med hinanden i private sammenhænge, ligesom de omtalte hinanden i rosende vendinger, da Barack Obama og David Cameron ledte henholdsvis USA og Storbritannien.

Men sandheden var en noget anden, hvis man skal tro den forhenværende premierminister David Camerons tidligere chefstrateg Steve Hilton.

Hilton har nu fået et job på den amerikanske tv-station Fox News, hvor han blandt andet har kommenteret de seneste beskyldninger om, at den nuværende præsident Donald Trump er mentalt ustabil og blandt andet har narcissistiske træk.

Det afviser Steve Hilton i klare vendinger og vender i stedet skytset mod forgængeren Barack Obama.

»I forhold til Obama kan jeg bare sige, at min tidligere chef - David Cameron - så ham som en af de mest narcissistiske, selvoptagede mennesker, han nogensinde havde mødt. Obama lyttede aldrig til nogen andre og troede altid, at han var klogere end alle eksperter,« siger Steve Hilton i tv-programmet Next Revolution på Fox News.

Samtidig bebrejder han Barack Obama »katastrofen i Syrien samt Islamisk Stats succes«.

Barack Obama mødte op, vakte opsigt og blev til sidst afvist som nævning

Hverken David Cameron eller Barack Obama har kommenteret historien, men en talsmand for David Cameron afviser Steve Hiltons påstand.

»Det kunne ikke være længere fra sandheden. David Cameron betragter Barack Obama som en yderst succesfuld præsident, en fremragende partner for Storbritannien og en god ven for både vores land og ham selv personligt,« siger talsmanden ifølge The Telegraph.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International

Eventyret vender tilbage

Efter et langt pitstop er Jyllands-Postens JP Explorer igen på landevejen med redaktionens ekspedition nummer 25.
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her