International

Fraklip fra Rusland: Verdens 3. største tognetværk er en oase i Ruslands haltende infrastruktur

Men man skal ikke altid tage toget, hvis man har travlt.

Video: Gregers Tycho

En togtur på 20 timer for at nå 700 km. Det lyder ikke imponerende, særligt ikke hvis man har meget travlt. Men sådan er omstændighederne for nogle strækninger i Rusland, hvor togene tager sig god tid om at komme frem.

Det lokker måske de færreste, men alternativet er dyre flyrejser eller ekstremt bumlende og trættende ture i bil på de hullede og bulede russiske landeveje.

Jyllands-Postens reportagehold med korrespondent Poul Funder Larsen og fotograf Gregers Tycho er med nattog fra Moskva til Sortehavet, hvor landsholdet snart tjekker ind forud for VM i Rusland. Få hele deres fortælling om de legendariske russiske togstrækninger i artiklen herunder:

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her