• For abonnenter

Hvad skal vi drikke om vinteren?

Årstiderne sætter deres krav til vinene. Lige nu er det vinter, hvad skal der så i glasset?

Artiklens øverste billede
Kulde udenfor og buldrende pejseild kalder på en kraftig rødvin. Foto: Colourbox
Vinskribent Anders Halskov-Jensen

Mine forældres generation satte gerne samme rødvin ned foran pejseilden et par timer før servering, så den kunne temperere. Jeg forstod aldrig rigtig fidusen med lun rødvin, men måske var vinen af så ringe beskaffenhed, at duften af evaporerende alkohol var den primære fornøjelse? Hvem ved.

Men tilbage til det egentlige.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.