Kyllingesalat



250-300 g stegt kyllingebryst
Smør
150-200 g mayonnaise
1 spsk dijonsennep
1 tsk mild karry
Salt og peber
150-200 g små fine grønne ærter
2 stængler blegselleri
Ristet rugbrød
Eventuelt sprødstegt bacon


Kyllingekødet krydres med salt og peber og steges i smør, til det bruner ganske let og er gennemstegt, men ikke tørt. Lad det køle af.

Bland en dressing af mayonnaise, sennep og karry. Skær kyllingekødet i små tern, skær blegsellerien i små tern og blandt det i dressingen sammen med de grønne ærter. Spis kyllingesalaten med ristet rugbrød og eventuelt lidt sprødstegt bacon.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.