• For abonnenter

Julebag er mere end vaniljekranse og brunkager, hvis du spørger Micki Cheng

Det behøver ikke at være svært at lave lidt anderledes julebag end sædvanligt, fortæller Micki Cheng her i et uddrag af sin nye kogebog ”Din bedste bagebog”. 

Artiklens øverste billede
Rocky Roads. Foto: PR

Bagning skal være sjovt – bagning skal være hyggeligt. Og det skal det være både i processen med at producere bagværket og i særdeleshed også i processen, hvor man skal spise, nyde eller dele ud af sine kreationer.

Noget af det, jeg holder rigtig meget af, er duften af bagværk. Boller, pølsehorn, kanelsnegle, drømmekage, chokoladekage

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.