Annonce
Teater

Junglens konge hedder Kim

Kim Ace Nielsen og Bjørg Gamst skal spille rollerne som Tarzan og Jane i "Disneys Musical Tarzan" på Fredericia Teater.

Kim Ace Nielsen skal spille hovedrollen som den liansvingende junglekonge Tarzan i Fredericia Teaters opsætning af "Disneys Musical Tarzan". Pressefoto: Fredericia Teater

»Ååhuuhåhhuhhåhh.«

Nogenlunde sådan kommer Kim Ace Nielsen til at brøle fra scenen, når han den 5. oktober står på scenen på Fredericia Teater til Danmarkspremieren på "Disneys Musical Tarzan". Her spiller han nemlig hovedrollen som det gorillaopfostrede menneske Tarzan.

Ved sin side i rollen som Tarzans fine britiske hustru Jane, får Kim Ace Nielsen selskab af Bjørg Gamst, hvis far, den forvirrede professor Porter, spilles af Anders Bircow.

Det oplyser Fredericia Teater i en pressemeddelelse.

Michael Jackson bliver til ny musical på Broadway

Tarzan bliver den fjerde Disney-musical, som Fredericia Teater sætter op. Kim Ace Nielsen har tidligere spillet med i teatrets opsætning af Aladdin, hvor han spillede Aladdins far, røverkongen Kazim.

Teaterchef Søren Møller ser frem til en fantastisk opsætning.

»Folk kan forvente sig et brag af en forestilling. Det er både den vildeste scenografi og det vildeste cast. Som altid caster vi mere med fokus på, hvad folk kan, end hvad de hedder, og dette cast er intet mindre end sublimt. Vi kommer til at se og opleve ting på Fredericia Teater, som vi aldrig har set der før. Det glæder jeg mig helt vildt til,« udtaler han i pressemeddelelsen.

Disneyfilmen om Tarzan havde premiere i Danmark i 1999, og den var en stor succes. Filmen solgte flere end 672.000 biografbilletter, hvilket ifølge pressemeddelelsen gør den til den næstbedstsælgende Disney animationsfilm i Danmark siden 1999, kun overgået af Løvernes Konge.

Animationsfilmen er en fortolkning af Edgar Rice Burroughs klassiker om menneskebarnet Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov.

Musikken i musicalen vil lige som i filmen være Phil Collins prisbelønnede soundtrack, bl.a. det Oscar- og Golden Globe-vindende hit "You'll Be in My Heart".

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Kultur

Altid lige i rumpen på »de kendte«

Farvel og tak til DR's kulturmagasin "Gejst". Det er ikke værd at holde på. Ville være skønt med et kulturprogram, hvor der var noget på spil. Giv dog et til Søren Ryge!
Annonce
Teater
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her