Annonce
Musik

Michael Jackson bliver til ny musical på Broadway

Folkene bag håber at være klar med musicalen i 2020.

Michael Jackson døde i 2009. Han blev 50 år. Foto: AP/Joel Ryan

Kongen af pop, som fans måtte tage tårevædet afsked med for snart 10 år siden, kommer til at leve videre på Broadway, New York.

Tirsdag er det blevet afsløret, at The Michael Jackson Estate og Columbia Live Stage netop nu arbejder på en musical om Michael Jacksons liv og musik. Stykket skal efter planen skal være klar til de skrå brædder i 2020.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Læger afslører: Sådan snød Michael Jackson tyngdekraften

Historien til musicalen, der endnu ikke har en officiel titel, bliver skrevet af den prisvindende Lynn Nottage, som vil hente inspiration i popkongens musikalske cv.

Nottage har vundet en Pulitzer-pris to gange - hhv. for stykket "Ruined", der handlede om kvinder i det krigsramte Congo, og for dramaet "Sweat" om borgerne i en af de fattigste amerikanske delstater, Reading, Pennsylvanien.

Koreografien og instruktionen står den anerkendte koreograf Christopher Wheeldon for. Han er bedst kendt for at have bragt filmmusicalen "En amerikaner i Paris" fra 1951 til Broadway. Showet har vundet adskillige Tony Awards og indbragte Wheeldon selv en pris for bedste koreografi.

Otte år efter popikonets død: Sexanklage mod Michael Jackson er blevet afvist

Der er ikke blevet offentligjort navne på de medvirkende i den kommende Michael Jackson-musical.

Som soloartist og sammen med brødrene i "The Jackson 5" solgte Michael Jackson millioner af albums, inden sin død i 2009. Han blev 50 år.

Hans imidlertid udødelige bagkatalog rummer talrige hits. Hans musik er blevet spillet verden over, siden "Thriller" blev udgivet i 1983 med hits som "Beat it" og "Billie Jean".

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her