*

International

Britisk kvinde kidnappet og skulle sælges på online auktion

Den 20-årige model blev bedøvet med stoffer og kidnappet i Milano, ifølge politiet.

Foto: Policio di Stato.

En 20-årig britisk kvinde ankom til Milano i Italien den 10. juli for at deltage i et fotoshoot som en del af hendes modeljob. Aftalen var arrangeret af hendes agent, men i stedet blev hun bedøvet af stoffer og kidnappet, hvorefter hun blev holdt fanget i seks dage.

Da kvinden ankom til det falske studie i Milano dagen efter ankomsten, blev hun angrebet af to mænd, skriver politiet. Hun blev herefter bedøvet med stoffet ketamin, fotograferet nøgen, fik håndjern på og til sidst puttet i en stor sort taske, som blev smidt i bagagerummet på en bil, der kørte hende til et isoleret hus i byen Borgial. En tur der, ifølge anklageren, tog flere timer.

Slavehandel er mere profitabel end nogensinde - særligt én slags

Politiet har lavet en rekonstruktion af, hvordan kvinden blev puttet i en taske og smidt i bagagerummet på en bil.

»Tænk hvad der kunne være sket, hvis hun havde haft astma,« sagde anklageren til BBC.

I huset blev hun låst fast til en trækommode i seks dage, indtil hunblev løsladt og blev taget til det den britiske ambassade i Milano, ifølge politiet.

Kvinden blev lænket til en kommode i et af husets rum og holdt her i seks dage.

Huset hvor den 20-årige kvinde blev holdt fanget.

Dette fiktive luksushotel dækker over en grum virkelighed

Ifølge efterforskerne havde de opdaget, at kidnapperen havde arrangeret flere auktioner for kidnappede piger med tilhørende beskrivelse og en startpris. Men det var ikke klart, hvorvidt han virkelig havde bortført pigerne, eller om de var opfundet for auktionen.

Kidnapperen forlangte en løsesum på 230.000 pund, hvilket svarer til 1,9 mio. kroner, af kvindens agent. Han hævdede at arbejde på vegne af gruppen "Black Death Group", som bruger det sorte net til ulovlig menneskehandel.

Kvinden ankom til det falske studie dagen efter sin ankomst til Milano i troen om, at hun skulle til et arrangeret fotoshoot. Foto: Policio di Stato.

En polsk mand på 30 ved navn Lukasz Herba er blevet anholdt i sagen. Han er bosat i Storbritannien og bliver nu sigtet for kidnapning. Derfor arbejder både italienske, polske og britiske myndigheder på sagen.

Ifølge Telegraph fangede politiet gerningsmanden, da han eskorterede hende til den britiske ambassade, angiveligt fordi at organisationen "Black Death Group" ikke opererede med mødre.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Aarhus Letbane og kommunen var tavse om konkret dato for letbane-godkendelser
»Vi forventer at godkende letbanen på onsdag,« meddelte Trafikstyrelsen til kommunen og letbaneselskabet i torsdags, men den besked gik ikke videre til aarhusianerne. Borgmesteren fastholder, at han ikke kendte til beskeden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her