Annonce
International

Kim og Trump til arbejdsfrokost: »Får I et godt billede, hvor vi ser unge, smukke og tynde ud?«

De to lederes topmøde i Singapore fortsætter under frokosten.

Der var overskud fra Donald Trump, da pressen skulle have deres billeder og video af ham og Nordkoreas leder Kim Jong-un under topmødet i Singapore.

»Får I nogle gode billeder, hvor vi ser unge, smukke og tynde ud,« spurgte han fotograferne, mens Kim Jong-un undlod at kommentere.

De to ledere fra USA og Nordkorea mødes for første gang i historien i topmødet i Singapore, der ventes at vare resten af dagen lokal tid.

Video: Præsident Trump og Nordkoreas leder Kim Jong-un har trykket hånd og indledt historisk møde

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her