International

Fraklip fra Rusland: Hotelpriserne er eksploderet med over tusinde procent under VM

Fans fra hele verden strømmer snart til Rusland, men de skal ikke regne med at det bliver en billig fornøjelse.

"Alt optaget" kunne man fristes at skrive på et skilt og hænge op foran Rusland. For landet er forud for VM helt booket op i de  byer, hvor kampene skal spilles. Hoteller, hostels, Airbnb og andre private har høstet godt af de sikre penge fra de tilrejsende fans.

I nogle byer er priserne eksploderet til over tusinde procent af den normale pris. Det endda på trods af, at de russiske myndigheder har forsøgt at holde styr på markedet for at undgå netop overpriser i forbindelse med VM.

Jyllands-Postens reportagehold med korrespondent Poul Funder Larsen og fotograf Gregers Tycho er nået til Rostov på deres tur fra Moskva til Sortehavet forud for VM i fodbold. Læs hele deres reportage og se billederne i artiklen her:

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her