Annonce
Indland

Noter om reaktioner i Emilie Meng-sag stjålet

Natteravne i Korsør har fået stjålet noter om Emilie Meng-sagen, hvor forskellige reaktioner var skrevet ned.

Emilie Meng forsvandt den 10. juli 2016. I ugerne efter gik Natteravnene fra dør til dør for at spørge, om folk havde set noget. Privatfoto.

I ugerne efter 17-årige Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station tidligt søndag 10. juli 2016, søgte hundredvis af frivillige efter hende.

Også den frivillige organisation Natteravnene i Korsør var aktive i den indsats.

De gik fra dør til dør i både Korsør og på Halsskov for at spørge folk, om de havde set eller vidste noget. Det skriver Sjællandske.

Natteravne er en frivillig organisation, der arbejder lokalt for at skabe tryghed især for børn og unge. Det gør de ved en forebyggende synlig tilstedeværelse i det offentlige rum.

Politiet har modtaget flere nye henvendelser om »bestemte personer« i Emilie Meng-sagen

Med sig rundt på ruten havde Natteravnene en plakat, der viste et billede af forsvundne Emilie Meng.

De optegnelser over reaktioner er blevet stjålet ved et indbrud i det hus på Korsør Fæstning, hvor Natteravnene har deres base.

Kasserer hos Natteravnene Benjamin Erichsen forklarer til Sjællandske, at det udelukkende var underlige reaktioner, som de havde noterede sig.

Nyt vidne i Emilie Meng-sag så mand med åbent bagagerum

- Vi stemte jo dørklokker i hele Korsør, da hun forsvandt. Vi medbragte plakaten med hendes billede og efterlysningen af hende og spurgte så, om folk havde set hende eller vidste noget.

- Hvis folks reaktioner var mærkelige, så skrev vi det efterfølgende ned. Det er disse optegnelser, vi har fået stjålet, siger han til Sjællandske.

Han tilføjer, at Natteravnene for længe siden har tilbudt politiet oplysningerne, men at ordensmagten aldrig kom og hentede dem.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Restaurantanmeldelse: Karruseltur på Aarhus' nye restaurant og vinbar
Der er masser af god vilje og entusiasme, men for nærværende væsentlig mindre kompetence at finde på Aarhus’ nye franskorienterede spisested. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her