*

18.06

Kronik: DK støtter terror og had mod Israel

Poul Højlund, folketingskandidat for Nye Borgerlige
Omregnet i forhold til indbyggertal og nutidsværdi har palæstinenserne modtaget 15 gange mere pr. person, end europæerne fik til at genskabe Europa efter Anden Verdenskrig.
09.06

Debat: Palæstinensernes uhyrlige krav

Lars Nielsen, Dronninglund
Ole Olsen skriver i JP 3/6, at palæstinenserne har oplevet 50 forbandede år, fordi israelerne ikke vil slutte fred på palæstinensernes betingelser.
03.06

Debat: 50 forbandede år for palæstinenserne

Ole Olsen, medlem af FN-forbundet, Roskilde
Israels ambassadør, Barukh Binah, skrev i JP 30/5 om terrorangrebet i Manchester og udtrykte sin medfølelse med ofrene.
16.05

Kronik: Det genforenede Jerusalem 50 år efter

Flemming Bengtsson, it-konsulent cand.mag.
Verdenssamfundets afvisning af at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad er hyklerisk.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Om temaet

Israel og Hamas er i sommeren 2014 stødt sammen i Gaza. Der er tale om de værste kampe siden 2000 i den verserende konflikt mellem israelere og palæstinensere.


Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Fotos
  • FOTOSERIE: Blokade på Gaza

    Siden 2007, da Hamas overtog Gaza, har området været under en omdiskuteret israelsk blokade. Ifølge israelerne skal blokaden forhindre Hamas i at opruste, men organisationer mener, at Israel skaber en humanitær katastrofe i området. I den forgangne uge har aktivister forsøgt at bryde blokaden fra søsiden; i mandags førte det til blodige sammenstød med israelske kommandosoldater, og ni mennesker blev dræbt. Mens indbyggerne i Gaza håber på, at blokaden snart bliver fjernet, fortsætter hverdagen.\r\n\r\n

Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her