*

Foto: Flygtninge i fængsel

I Holland har man fundet en ny måde at huse asylansøgere på. I takt med at flere fængsler står tomme på grund af faldende kriminalitet, og stigende mangel på boliger til flygtninge har regeringen slået fængselsdørene op, og givet asylansøgere mulighed for et sted at bo.

Foto: Løkke til middag i Det Hvide Hus

Skandinaviske ledere strømmede til Det Hvide Hus fredag for at deltage i et nordiske topmøde og efterfølgende middag med præsident Barack Obama. Middagen var med deltagelse af top embedsmænd, højtstående personligheder og berømtheder. Ledere fra Finland, Norge, Sverige, Island og Danmark deltog også i festlighederne.

Foto: Et liv på grænsen

Idomeni er en lille grænse by i det nordlige Grækenland som de sidste par måneder er blevet hjemsted for tusindvis af flygtninge, der alle håber på at komme videre til Europa.

Foto: Spanske jomfruer med brød på hovedet

Hvert år hyldes Saint Domingo de La Calzada, der hjalp fattige og pilgrimme i Spanien. Den årlige ceremoni afholdes i det nordlige Spanien hvor hvidklædte jomfruer "Las Doncellas" går gennem den gamle landsby i Santo Domingo de La Calzada, med en brødkurv på hovedet. Domingo de La Calzada levede fra 1019 til 1109. AP's fotograf Alvaro Barrientos har været i den gamle by for at fotografere ceremonien.

Fotoserie: Miraklet i Leicester

I sidste sæson kæmpede de til det sidste for at undgå nedrykning, men den 7. maj 2016 blev drømmen for alle Leicester-fans til virkelighed, da anfører Wes Morgan løftede det engelske mesterskabstrofæ for første gang i klubbens historie.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her