*

 

Foto: Nu gælder det guldet

Efter en kamp med scoring i sidste sekund og forlænget spilletid trak Danmark det længste strå i OL-semifinalen mod Polen. Det er første gang, at et dansk herrelandshold er i OL-finalen.

Foto: Finaledrama endte med sølvmedaljer

Efter tre intense og tætte sæt måtte den danske badminton-duo Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen se sig slået i den olympiske finale i damedouble. Sølvmedaljerne i Rio var historiske da det er den første danske damedouble-medalje ved et OL nogensinde.

Foto: Romateltlejr på Amager

Flere steder i København dukker romalejre op - gemt væk i byens parker bag buskadset er de ikke nemme at få øje på, men de er der. Tæt ved Statens serum institut på Amager bor endnu en romansk familie på 6. På et lille afsides naturområde har de slået tre telte op, som de har boet i de sidste 10 dage.

OL: Opture, nedture, der er ingen mellemvej

Det er enten eller, når verdens bedste idrætsudøvere samles hvert fjerde år for at dyste. Flere års intens forberedelse kulminerer i løbet af få dage spækket med drama. Om ikke på liv og død, så i hvert fald tæt på. Se selv.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her