*

 

Foto: Sort røg over Aarhus

En brand er voldsom, farlig, fascinerende og flot. En stor fed sort søjle af røg rejste sig fra Aarhus-forstaden Højbjerg i går. En brand i en række lagerhaller var i gang. Se JP's fotopraktikant Benjamin Nørskovs billeder fra branden her.

Foto: Et år med Zika-virus

To uger efter, at Jose Wesley blev født, begyndte lægerne at give ham mad gennem næsen. Han lider af mikrocephali, hvilket medfører store problemer med at synke. Forskere og læger mistænker Zika-viruset for at stå bag.

Foto: Tørstige grænsekrigere i den amerikanske valgkamp

Indtil Donald Trump får lukket hullet med en ”stor, fed og smuk mur”, fortsætter migranter med at strømme over grænsen fra Mexico. Frivillige i Arizona bruger fritiden til at lægge vanddepoter ud til dem. JP's fotograf Casper Dalhoff har besøgt grænseovergangen, og de tørstige grænsekrigere.

Foto: Massedåb i floden

"Tag mig til floden" - Sådan lyder det stadig i nogle sydlige amerikanske kirker, hvor traditionen med dåb i floden fastholdes.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her