*

Terroren er kun et symptom. Det reelle problem er kulturkonflikten med islam

Rune Toftegaard Selsing
Badeforhæng, kønsopdeling, ghettoer, kriminalitet, socialt bedrageri, hærværk, vold, had og terror. Det hænger desværre sammen.

De finkulturelle savner kultur

Mikael Jalving
De finkulturelle forstår ikke meget af kulturens betydning for samfund, økonomi, moral og eksistens, især når den knytter an til demografi.

Plat med tal om ikke-vestlige

Morten Uhrskov Jensen
Det er desværre næsten daglig kost, at f.eks. en ekstern lektor, cand.polit. og forfatter bedriver manipulation.

Militærkuppet tjener Erdogan, men han står næppe selv bag

Murat Tamer
Det er langt fra første gang, at Tyrkiet bliver ramt af et militærkup. Det nye denne gang var, at kuppet var skandaløst amatøragtigt og ringe planlagt.

Skal Tyrkiet fortsat være med i NATO?

Jens-Kristian Lütken
Hvis Erdogan fortsætter vejen mod diktatur, så må et "Turkxit" overvejes

Erdogan: En islamisk Hitler

Jaleh Tavakoli
Overskriften er for at dæmonisere manden ovenpå den uforholdsmæssig store og barbariske magtanvendelse, som han og hans følgere har været ansvarlige for, siden kupforsøget for tre dage siden.

Brexit: Bliver Theresa May vor tids Thatcher?

Anders Vistisen
Theresa May er efter en småkaotisk og overraskende udvælgelsesproces ny formand for de britiske konservative, og derved bliver det den 59-årige tidligere indenrigsminister, der som premierminister skal forhandle med EU om Storbritanniens udtræden af EU.

Strudsepolitikere går islamisternes ærinde

Katrine Winkel Holm
og Søren Pind er mystisk nok endt som struds

Islam er en fredelig religion

Victor Boysen
Muslimer afskyr terror lige så meget som alle andre. Lad os danne fælles front i kampen mod gale mænds værk i stedet for at mistænkeliggøre en hel religion.

Kampen mod ekstreme kræfter kan aldrig vindes permanent - men den kan tabes

Finn Slumstrup
En ting er, at den østrigske regering ikke kan enes om, hvad man skal stille op med Adolf Hitlers fødested. En langt alvorligere sag er det, at arven fra den nazistiske fører er lyslevende.

Den danske sangskat er ved at blive glemt

Angela Brink
De færreste kan i dag andet end de allermest almindelige salmer og højskolesange. Det kan vi meget passende gøre noget ved, når nu vi alligevel er i gang med at kræve af nytilkomne danskere, de skal kunne huske årstallet for den første Olsenbanden-film.

Jo, Thulesen Dahl, du er faktisk en tøsedreng

David Trads
Hvad skal der egentlig til for, at Dansk Folkeparti tør tage ansvar? Tja, efterhånden tror jeg ikke, at selv absolut flertal til partiet er nok. Jeg tror, at grise skal flyve, før det sker. Lille Tulle tør ikke.

RUNEXIT: Jeg stopper som blogger på Jyllands-Posten

Rune Kristensen
Jeg har besluttet at sige farvel til rollen som JP-blogger og kommer her med et par sidste politiske indspark, en forklaring - og naturligvis et stort tak.

Det Nye Europa

Morten Løkkegaard
Brexit kan og bør blive starten på processen hen imod Det Nye EU. Det kræver løsninger på de grænseoverskridende problemer og et reformeret EU, der er båret af en ny vision for det europæiske samarbejde.

Ny praksis vil være ulovlig

Louise Holck
Udlændingeministeriet har lagt op til en ulovlig praksisændring på familiesammenføringsområdet.

Dansk Folkepartis konsistente slingrekurs

Christel Schaldemose
Dansk Folkeparti kritiserer os i Socialdemokratiet for at slingre i kursen og reelt ikke stå ved vores udmeldninger. Problemet er bare, at jeg ikke på to hænder kan tælle alle de områder, hvor Dansk Folkeparti slingrer i kursen.

På vores egen hjemmebane fører landets store aviser kampagne for at få Danmarks nye nynationalistiske parti i Folketinget

Gitte Seeberg
Hvor går samarbejdet i EU hen, hvis vi får Marine Le Pen som ny fransk præsident i Frankrig? Ellers hvis en nationalist vinder omvalget i Østrig til præsidentposten?

Integrationsydelsen rammer de allersvageste: Børnene

Michael Gylling Nielsen
I fredags fordoblede regeringen antallet af fattige børn i Danmark, da den nye integrationsydelse trådte i kraft. Disse 7.000 flere børn bliver nu endnu sværere at integrere.

EU bygger på nationalstater

Holger K Nielsen
EM i fodbold har indtil nu ikke været en udelt fornøjelse. For mange hold, for mange dårlige kampe og slidte spillere gør, at der har været langt mellem snapsene. Med det islandske vulkanhold som undtagelsen. Om end det må erkendes, at fascinationen mere ligger i myten om David mod Goliath end i smukt fodboldspil.

Oppustede flygtningeudgifter undergraver debatten

Josephine Fock
Blot fordi vi modtager flygtninge, skal vi jo ikke have ét ekstra kampfly, flere ministerier eller en ny motorvej i Nordjylland. Alligevel udgør de såkaldte kollektive udgifter 30 procent af de beregnede udgifter til flygtninge

Svendebrevet skal hyldes lige så meget som studenterhuen

Camilla Schwalbe
Sig mig engang, hvor bliver den samme kollektive ekstase og lykkerus af, når tømreren får sit svendebrev. Er vi løbet tør for champagne og konfetti eller lider vi af uddannelsessnobberi?
Annonce
Annonce
International debat

Diis-forskere: Afrikanske styrker tager slæbet i Mali

Signe Marie Cold-Ravnkilde | Peter Albrecht
FN’s mission i Mali med dansk deltagelse er ikke kun udfordret af terrorgrupper, narkokriminalitet og migration. Også interne spændinger i missionen giver problemer, som Danmark og verdenssamfundet skal være med til at løse.
Kommentarer

Kommentar: Primadonnanykker er ikke vejen til job

Christine Christiansen, kulturjournalist og kommentator
Menneskets primære formål med at gå på arbejde er at kunne forsørge sig og bidrage til samfundets fælleskasse.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her