• For abonnenter

Mortensaften

Alle spiser and – det burde være gås – og vin skal der til. Men hvilken? Anders Halskov-Jensen præsenterer vinhandlernes bud på vinen til mortensaften.

Artiklens øverste billede
Både and og gås kræver sit af vinen. Foto: Klaus Gottfredsen
Vinskribent Anders Halskov-Jensen

Lige om lidt er det den 10. november og dermed mortensaften. Jeg skal skåne dig for endnu en artikel om Morten Bisp og de skræppende gæs, men det er uomtvisteligt, at der denne aften er gås eller and på mange danske middagsborde. Begge fugle repræsenterer det tungeste og fedeste fjerkræ, der findes, hvilket også

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.