25.10

JP mener: JP mener: Lang vej hjem for integrationspolitikken

Artikelserie om danske muslimer har med skræmmende klarhed vist, at de muslimske værdier ikke flytter sig i demokratisk retning. Tværtimod.
19.10

Debat: Speciallæge i psykiatri: Vågn nu op til virkeligheden, politikere og meningsdannere

Kurt Charleman, speciallæge i psykiatri, Furesøvej 55, Virum

Forskellen imellem en individualist og en troende muslims tænke- og handlemåde kan forklares ved, at individualisten lader sig styre af en rationel tankegang, mens en troende muslim er følelsesstyret på en sådan måde, at man ikke kan eller vil skelne imellem facts og ren ønsketænkning.
18.10

JP mener: JP mener: Opflasket med jødehad

Smagen for vold og terror mod jøder er i årevis blevet kultiveret af palæstinensiske ledere i moskéer, skoler og medier.

Kommentar: Bøn, arbejde og frihed

Katrine Winkel Holm

»Bed og arbejd«, sagde Benediktinerordenens grundlægger. Det er der grund til at gentage – men kun hvis det er nådig Gud, der bedes til.
14.10

JP mener: JP mener: Der er brug for en dansk imamuddannelse

Den øgede vækkelse blandt især yngre, danske muslimer understreger behovet for en reformering af islam og udvikling af en religionskritisk tradition.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Storinvestorer advarer: Risikoen for nye aktiefald vokser

Når den amerikanske centralbank onsdag aften møder verdenspressen, skal den ikke sætte en fod forkert. For markedet balancerer efter flere måneder med store stigninger på kanten af en ny korrektion, advarer flere store investorer. Finans

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her